GFB’den yeni Kaymakama ‘Hoşgeldiniz’ ziyareti

Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu, Karacabey’e yeni atanan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu makamında ziyaret ederek “İlçemize hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar dileriz.” dedi.
Ziyaret de derneğin çalışmaları hakkında hazırladıkları dosyayı Kaymakam Kurtbeyoğlu’na teslim eden Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu Başkanı Cem Eren, sosyal projelerinden de bahsetti.
Amaçlarının Fenerbahçe özelinde tüm renklerle kardeş olmak ve Karacabey için faydalı projelerde bulunmak olduğunu vurgulayan Cem Eren, “Sayın Kaymakamımızın kıymetli görüş ve önerileri inanıyorum ki bizlere ışık tutacaktır. Kendisine bize vakit ayırdığı için çok teşekkür eder, Karacabey’deki görevinde başarılar dileriz. Bizler, sadece maç izleme ve futbolla sınırlanmış bir oluşum değiliz. Sosyal sorumluluk projeleriyle, yardım kampanyalarıyla, tarih ve kültür gezileriyle, spora ve sağlıklı hayata teşvik ettiğimiz faaliyetlerle ilçemizde farkındalık uyandırmaya çalışıyoruz. Bütün renklere saygıyla bakan bir taraftar topluluğuyuz.” dedi.
Genç Fenerbahçeliler’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ise, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurguladı. Karacabey’i tüm paydaşlarla birlikte yönetmek istediklerini belirten Kurtbeyoğlu, ilçeye faydalı olabilecek her alanda ve her konuda göreve hazır olduğunu söyledi. Kurtbeyoğlu ayrıca, Genç Fenerbahçeliler’in Karacabey’de bu zamana kadar gerçekleştirdiği sosyal projeleri de takdir ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.