Geri sayım başladı!

Sütaş ile “Gerçek Yoğurtsever Tarifleri Yarışması”nda son gün 10 Ağustos!

Sütaş’ın, Lezzet dergisi işbirliği ile düzenlediği “Gerçek Yoğurtsever Tarifleri Yarışması”na katılımın 10 Ağus-tos’ta sona ereceği duyuruldu.
Sütaş’ın, Lezzet dergisi işbirliği ile düzenlediği “Gerçek Yoğurtsever Tarifleri Yarışması”na katılımın 10 Ağustos’ta sona ereceği duyuruldu.
            Yoğurtsever kriterlerine göre değerlendirmelerin yapıldığı yarışmada; bol yoğurt içerikli, özgün ve lezzetli tariflerin kazanma şanslarının daha fazla olduğu vurgulandı.
            Gurme ve ünlü aşçılardan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek olan Yoğurtseverleri muhteşem ödüller bekliyor. Birinciye ‘Mutfak Sanatları Akademisi’nden yemek kursu, ikinciye Vestel 106 XGA HD Ready Plazma TV, üçüncüye ise, Tefal’den 1.000 TL değerinde hediye çeki verilecek.
            Dereceye giren ilk 10 yoğurtsevere 1 yıllık Lezzet dergisi aboneliği ve Sütaş ürün sepetinin yanında, En güzel fotoğraf özel ödülü sahibi ise, NOKIA 5200 cep telefonu kazanacak.
            Kazananlar Eylül ayında www.sutas.com.tr’ de ve Lezzet Dergisi Eylül 2009 sayısında duyurulacak. Ayrıca Lezzet Dergisi’yle birlikte Eylül ayında dağıtılacak olan Altın Mutfak Kitapçığı, yarışmada dereceye giren yoğurtseverlere ayrılacak ve en iyi 20 yoğurtsever tarifinden oluşacak.
            Yarışmaya katılabilmek için, Yoğurtseverlerin, kendi özgün tariflerini, bu tarifi hazırlarken kullandıkları Sütaş yoğurt ve hazırladıkları yemek ile beraber çekilmiş bir resimlerini, 10 Ağustos 2009 tarihine kadar göndermeleri yeterli olacak.
            Yarışmaya katılmak isteyen yoğurtseverler yogurtsevertarifleri@sutas.com.tr’ye e-posta veya Lezzet dergisine mektup gönderebilirler. Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için www.sutas.com.tr adresine girmek veya 444 4 SÜT hattını aramak yeterli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.