Gençlerden DP’ye katılım

Gençlerden DP’ye katılım
Karacabey’li 50 genç, önceki akşam düzenlenen törenle Demokrat Partili oldu. Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı’yı dürüst, ve deneyimli kişiliğini çok beğendiklerini söyleyen gençler, yak-laşan yerel seçimlerde parti adına çok çalışacaklarını belirtti.
Başta AKP olmak üzere çeşitli partilerden ayrılarak DP’yi tercih eden gençler, “Şaban Abi’miz peşinden güvenerek gidilecek değerli bir kişiliğe sahip. Gençler onunla gurur duyacak ve güzel ilçemiz onunla farklı bir vizyon kazanacak.” ifadelerini kullandılar.
Partiye son günlerdeki yeni katılımlar nedeniyle bir açıklama yapan DP Karacabey İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, “Demokrat Parti olarak Karacabey’de kişiliği ve bilgisi tartışılmayacak bir belediye başkan adayı ile yerel seçim yarışına giriyoruz. Karacabey’de yaşayan herkesi kucaklayan Sayın Şaban Yalazı, geleceğin Karacabey’i için kolları sıvadı. Önce vatandaşının kolaylıklar içerisinde huzurlu ve mutlu bir ilçede yaşamasını hedefleyen Sayın Yalazı, ilçe halkının büyük şehirlerden farksız bir hayat sürmesini arzu ediyor. Şaban Abi ve DP olarak Karacabey’de birleştiriciyiz. Çok sayıda genç kardeşimizin partimize katılımı da bu inancın ve güvenin eseridir.” diye konuştu.
Tören sonrasında gençlerle sohbet eden DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, Karacabey’in tarihten gelen değerlerine sahip çıkarak, geçmişe ve atalarına saygılı bir anlayışla Karacabey’in geleceğine hep birlikte yön vereceklerini söyledi.
Yalazı, ”Karaca-bey’deki vatandaşlarımızın hizmetinde olmak benim için kutsaldır. Haklının ve adaletin yanında bir ilkeyle belediyecilik hizmeti sunacağız. Karacabey halkı özlediği belediyeciliği bizlerle görecektir. Genç kardeşlerim de her yaştan insanımızı sevgiyle, saygıyla bizler gibi bağrına basacak, ilçenin her mahallesi ve sokağındaki ihtiyaçların giderilmesinde aktif bir görev üstleneceklerdir.” sözlerini kullanan Şaban Yalazı, ilçe halkı ile birlikte el ele ve tek yürek halinde Karacabey’in parlak geleceğine yürüyeceklerini vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.