“Gençler size güveniyoruz, bayramınız kutlu olsun!”

AK Parti Karacabey İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Yolyapan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yolyapan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. yıl dönümünde, gençlerin tarihten aldıkları ilhamla medeniyet yürüyüşünü çok daha ileri mesafelere taşıyacağını vurguladı.
İstiklal mücadelesinin sembol günü 19 Mayıs’ın, istikbalin sembolü gençlere armağanın ve bayram ilan edilmesinin son derece anlamlı olduğunu vurgulayan Yolyapan, “Güçlü ve müreffeh Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan cumhuriyetimizin emanetçisi gençlerimizdir. Onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti´nin istikbali, istiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir. Bu nedenledir ki bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak telakki ediyoruz.
Gençlerimiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi ruhunu, istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz büyük mücadele olan 15 Temmuz gecesi bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamla hedeflerimize ilerlerken, mukaddes vatanımızı daha müreffeh yarınlara taşımamızda, yolumuzu aydınlatacak olan gençlerimiz, bundan sonra da ülkemizin en büyük gücü olmaya devam edecektir. Bağımsızlığına düşkün aziz Türk milletinin genç evlatları geçmişte olduğu gibi azim ve kararlılık içinde olmaya devam edeceklerdir.” dedi.
AK Parti’nin gençliğe çok önem verdiğinin altını çizen Yolyapan, “AK Parti kurulduğu günden bugüne gençlerimizin ilk önce eğitim hayatını, daha sonra yaşam şartlarını güçlendirmek için çok büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Siyasette gençlerin aktif rol almasını önemseyerek siyasetin her safhasında gençlerin temsil edilmesini sağlamıştır. AK Parti seçilme yaşını 18’e indirerek gençlerin yedek kulübesinde kalmaması için onlara siyasetin kapısını aralamıştır. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sadece siyasette değil devlet kademelerinde de gençlerin görev almasını önemsiyor ve gençlere öncelik veriyor.
AK Parti İlçe Başkanımız Ertem İşcan da, yönetiminde gençlerin yer almasını sağlayarak bizlere güvenini kanıtladı. Bu sebeple AK Parti hükümeti olarak en önemli önceliğimiz, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sağlamak, onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. Türkiye’nin yarınları, güçlü Türkiye ve 2023 hedefleri için en büyük umudumuz, gururumuz gençlerimizdir.
İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.