Gençler Birliği dağıttı: 6-0

Karacabey Gençler Birliği, 1. Amatör Küme’nin 9. hafta karşılaşmalarında ağırladığı Mustafakemalpaşa temsilcisi Çimen Spor’u 6-0 yendi. Belediye Gençlik Spor ise Çekirge Spor’a 0-2 mağlup oldu.
Küme’nin yenilgisiz takımı Gençler Birliği, namağlup unvanını bu hafta da korudu. M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda Mustafakemalpaşa temsilcisi Çimen Spor’la karşı karşıya gelen Gençler Birliği, ilk yarıyı Serkan Ay’ın gölüyle 1-0 önde tamamladı. Gol yağmurunun yaşandığı ikinci yarıda ise goller Serkan Ay (2), Hüseyin, Cüneyt ve Murathan’dan geldi. Çimen Spor’u 6-0 mağlup eden Gençler Birliği, 25 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.
Karşılaşmada özellikle Gençler Birliği’nin genç yeteneklerinden Recep Sakin dikkat çekerken, ikinci yarıda forma şansı verilen Murathan ise bu şansını golle süsledi.
Belediye Gençlik zirveden uzaklaşıyor
Belediye Gençlik Spor, M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda ağırladığı Çekirge Spor’dan istediğini alamadı. Golsüz geçen ilk yarının ardından ikinci yarıda 2 gol yiyen Belediye Gençlik Spor, zirveden bir adım daha uzaklaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.