“Geleceği gençlere emanet ediyoruz”

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaklaşık 14 yıldır hizmet veren Meclis Başkanı Asım Ünen ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feti Toprak 7 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde aday olmayacaklarını, görevi gençlere bırakacaklarını duyurdu.
Dün KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile listesinde yer alacak olan genç üyeler; Ercan Güncü, Celali Tonguç, Ömer Leventoğlu, Adnan Sinemce, Gökhan Tüydeş ve Cabir Bektaş’ın da katılımlarıyla basın açıklaması yapıldı. Yapılan toplantıda genç üyelerle bir araya gelen Asım Ünen ve Feti Toprak, “Geleceği gençlere emanet ediyoruz” mesajı verdi.
2005’ten bu yana Özer Matlı başkanlığında ilk iki dönem Meclis Başkanlığı, Naci Güncü başkanlığında ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenen Feti Toprak, “Görev sürem boyunca kendi işimden daha çok Ticaret ve Sanayi Odası’na faydalı olabilmek için çalıştım. Ben bu görevlere kendi isteğimden ziyade daha çok davet üzerine geldim. Bu kutsal görevi artık genç arkadaşlara bırakmak için yeni dönemde aday olmayacağım. Görevlerimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Ancak, Naci Güncü ve ekibine desteğim devam edecektir. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’na hizmete her zaman hazırım” dedi.
Yine 2005 yılından bu yana KTSO’da önemli hizmetlerde bulunan Meclis Başkanı Asım Ünen de, “Odamıza yaklaşık 14 yıldır en iyi hizmeti sunmaya çalıştım. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi adına gecemizi, gündüzümüze kattık. Artık gençlerin önünü açmamız gerektiği düşüncesiyle, 7 Nisan’da yapılacak seçimlerde oda yönetiminde yer almama kararı verdim. Bize bu günlere getirenlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Büyük Atatürk’ün de dediği gibi ‘Geleceği gençlere emanet ediyoruz.’ KTSO seçimlerinin Karacabey’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
KTSO verdikleri büyük hizmetlerden dolayı Meclis Başkanı Asım Ünen ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feti Toprak’a teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Büyüklük yaptılar, gençlerin önünü açtılar. Yeni dönemde odamız daha dinamik şekilde ‘El ele geleceğe’ yürüyecektir” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.