Futsal salon turnuvası başlıyor

Futsal salon turnuvası başlıyor
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor” sloganıyla başlayan kurumlar arası “Fut-Sal Salon Futbol Turnuvası” 15 Şubat 2008 Cuma günü başlıyor.
Atatürk Spor Salonu’nda 3 ayrı kategoride yapılacak turnuvaya katılacak kurumlar 11-Şubat Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Fut-Sal turnuvasında okullar Yıldızlar kategorisinde, kurumlar ise 20-34 yaş arasında Büyükler kategorisinde ve 35 yaş ve yakarısındakiler ise Olgunlar kategorinde mücadele edecek. Turnuvaya katılacak kurum ve kuruluşları temsil eden sporcuların en az 3 ay işyerlerinde çalışması gerekiyor.
Turnuvaya katılacak takımlar olgunlar ve büyüklerde 150 YTL, yıldızda ise 75 YTL katılım harcını Garanti Bankası 541-6694914 numaralı Gençlik ve Spor Müdürlüğü hesabına yatırmaları gerekiyor.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, “Herkes İçin Her Yaşta Spor” sloganıyla ilk defa organize edilen turnuvaya tüm kurumların katılımını beklediklerini duyurdu. Bayraktar, ”Atatürk Spor Salonu tüm spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek kapasitede bir tesis” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.