Fut-Sal’da rakipler belli oldu

Fut-Sal’da rakipler belli oldu
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda 15 Şubat Cuma günü başlayacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Salon Futbol Turnuvası”nın kura çekimi yapıldı.
Önceki akşam Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekiminde Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar ve İlçe Lig Heyeti Sekreterliği’nden Mehmet Şentürk, takım temsilcilerine kuralları bir kez daha açıkladı. Kura çekimi öncesi takımların evraklarını dikkatlice inceleyen Bayraktar ve Şentürk, evrakları eksik olan takımları son kez uyardı.
Evrakların kontrolü tamamlandıktan sonra kura çekimine geçildi. Fut-Sal turnuvasında mücadele edecek gençler ve olgunlar kategorilerinde mücadele edecek takımların temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde, gençler kategorisinde mücadele edecek 17 takım 4 gruba ayrıldı. Olgunlar kategorisindeki 9 takım ise 2 grupta turnuvada mücadele edecek. Kura çekimi sırasında yaşanan yaş sorununa değinen takım temsilcileri 34 yaşındaki oyuncularında turnuvada olgunlar kategorisinde mücadele etmesini istedi. Takım temsilcilerinin bu isteğini değerlendiren Bayraktar ve Şentürk olgunlarda 34 yaşındaki bir oyuncuyu kadrolarına alabileceklerini belirtti. Kura çekiminde takım temsilcileri kendi kategorilerinde mücadele edecekleri gurupları kendi ellerliyle belirledi. Kura sonrası gençler ve olgunlar kategorilerinde gruplar şöyle oluştu.
Gençler Kategorisi
A Grubu: Özbenek B Grubu: Bursasporlular Derneği
İmren Köftecisi Spor Fiziksel Engelliler
Matlı Sezer Makina
Sulama Birliği Üner Makina
Marpa
C Grubu: Nestle D Grubu: Öğretmen Evi
TK İnşaat Bektaş İnşaat
Konak Pastanesi Trakya Birlik
Prestij Giyim Sütaş
Olgunlar Kategorisi
A Grubu: Vatan Aka Tarım B Grubu: Sağlık Grup
Bedel Pide Emniyet Spor
Jandarma Sebkur
Tigem İsmet Paşa
H.Ahmediye Onur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.