Finansbank yeni yüzüyle, yeni yerinde!

Finansbank Karacabey Şubesi yeni yerinde, yeni yüzü ve modern iç donanımıyla halkın hizmetine girdi. Tavşanlı Mahallesi 85 Sokağa taşınarak, hizmete başlayan şube tecrübeli müdürü ve uzman kadrosu ile göz dolduruyor.
Karacabey’de 2008 yılından bu yana Atatürk Bulvarı İmaret Caddesi üzerinde hizmet veren Finansbank Karacabey Şubesi, Ticaret Borsası’na ait Tavşanlı Mahallesi 85 Sokak’ta bulunan yeni yerinde ilçe halkına hizmet vermeye devam edecek.
Daha önceki hizmet yerlerinin eski, küçük ve merkeze uzak olması dolayısıyla zaman zaman yaşanan sıkıntıların artık ortadan kalktığını belirten Finansbank Karacabey Şube Müdürü İbrahim Doğruer, ilçe halkının yeni binanın hizmete girmesinden oldukça memnun olduğunu belirtti.
Yaklaşık 20 gün önce yeni binalarında müşterilerine daha etkin hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Doğruer, “Karacabey’de büyüyen Finansbank’a binamız yetmiyordu. Yeni şubemizde, yer genişliği ve daha modern bir görünümle tüm Karacabeyli halkımıza ve esnaflarımıza gönül rahatlığıyla hizmet veriyoruz. 550 m2’lik yeni alanda, nezih ortamımızla birlikte daha refah ve kısa sürede müşterilerimizin memnuniyetlerini sağlıyoruz. Yeni şubemiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Finansbankta, müşteriler oturarak ağırlanıyor
Bankacılık işlemlerini kolaylaştırıp, şubede geçirilen zamanı kısaltan yeni yapılanma ile Finansçılar müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Bankacılık hizmetlerini müşterilerini ayakta bekletmeden ve daha hızlı vermeye başlayan Finansbank, birçok yeniliğe öncülük etmeye devam ediyor.
Karacabey Finansbank Şubesi’nde müşteriler hizmet alırken ayakta beklemiyor, işlemler yapılırken Finansçılar tarafından oturarak ağırlanıyor.
Finansbank’ın müşterilerine hizmette her zaman farklı olduğunu vurgulayan Müdür Doğruer, Karacabey’de bir ilk olarak Finansbankçı müşterilerimiz bundan böyle gişede işlem yaptırırken ayakta beklemeyecek” dedi.
Doğruer son olarak, “Hürriyet ve bağımsızlığımızın 94. yılında, müşterilerimizin ve tüm ilçe halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.