Finalin adı Bakırköy – Durumtay

Karacabey Bakırköy Köyler Ligi Futbol Turnuvası’nın yarı final karşılaşmaları nefes kesti. Kıran kırana geçen karşılaşmaların ardından Bakırköy ile Durumtay finale adını yazdırdı.
Pazar günü oynanan yarı final karşılaşmalarının ilk ayağında Bakırköy ile Yeşilova karşı karşıya geldi. İlkyarısı golsüz geçen karşılaşmanın ikinci yarısı ise 1-1 berabere sona erdi. Ardından oynanan uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı vuruşlarına geçildi. Penaltı vuruşları sonucunda geçen yılın şampiyonu Yeşilova’yı 6-5 mağlup eden ev sahibi Bakırköy finale yükseldi.
Günün diğer maçında ise Çördük ile Durumtay kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona ererken, uzatmalarda golü bulan Durumtay, Çördük’ü 2-1 yenerek finalist oldu.
Yarı final karşılaşmalarının ardından finale yükselen Bakırköy ile Durumtay, Pazar günü saat 14.00’te turnuvanın en büyüğü olabilmek için karşı karşıya gelecek. Yeşilova ile Çördük ise saat 12.00’de üçüncülük için mücadele edecek.
Tertip Komitesi Başkanı Ersoy Yalım ile Spor Kulübü Başkanı Mustafa Şahin, Pazar günü oynanacak final karşılaşmalarına tüm sporseverleri davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.