Film gibi kovalamaca

Mustafakemalpaşa’da güpe gündüz bir eve giren iki hırsız duyarlı komşuya takıldı. Kaçan hırsızları ilçe emniyeti başarılı bir operasyonla otluk arazide kıskıvrak yakaladı.

Film sahnelerini aratmayan hırsızlık olayı Cumartesi günü öğlen 14.00 sıralarında yaşandı. İ. Hakkı Kuru ve Selma Kuru çiftinin evine giren biri palalı diğeri satırlı iki hırsız evde para ve ziynet eşyalarını aramaya başladı. Gelen tıkırtılar üzerine ev sahibi Selma Kuru’yu arayan duyarlı komşu kendilerinin evde olup olmadıklarını sordu. Selma Kuru evde kimsenin olmadığını söyledikten sonra Oğlu Tandoğan Kuru’yu arayarak eve bakmasını istedi. Eve giden Tandoğan Kuru birinin elinde pala diğerinin elinde satır bulunan iki hırsız Y.E (30) ve M.Ö (22) ile yüz yüze geldi.

Ev sahibinin oğluna saldırdılar.

Ev sahibinin oğlu ile karşı karşıya gelen iki hırsız ellerinde bulanan pala ve  satırlarla Tandoğan Kuru’ya saldırarak evden kaçtı. Yaya olarak kaçan hırsızları ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip yakın takibe aldı. İki hırsızın Etibank karşısındaki belediye benzinliğinin arkasında bulunan uzun ve sık çalılıklarla kaplı alana saklandıklarını tespit eden emniyet ekipleri belediyeden kepçe ve dozer istedi. Olay yerine gelerek araziye giren iş makineleri çalılıkları temizledi ve iki hırsız arazinin ortasında kıskıvrak yakalandı.

Önceki gün haklarında hazırlanan evraklarla adliyeye sevk edilen hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.