Fenerbahçe’nin Efsane Başkanı Şen’den Karacabey Belediyespor’a destek

*Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen, BAL Ligi’ne çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen Karacabey Belediyespor’a, play-off mücadelelerinde başarı dileklerinde bulunurken, boynuna taktığı Belediyespor atkısıyla da ‘Karacabey Belediyespor’a hep destek, tam destek’ mesajını verdi.

Bal Ligi’ne yükselme yolunda emin adımlarla ilerleyen Karacabey Belediyespor’a, Türkiye genelinden destek yağmaya devam ediyor.
Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen, Karacabey Belediyespor’a play-off mücadelelerinde başarı dileklerinde bulunurken, ‘Karacabey Belediyespor’a hep destek, tam destek’ mesajını verdi.
Karacabey Belediyespor atkısıyla poz veren Ali Şen, BAL Ligi’ne çıkmak için son düzlükteki play-offlarda mücadele eden Karacabey Belediyespor’a, bu zorlu yolda başarı temennisinde bulundu.
“Başkan Özkan’dan destekleri için Şen’e teşekkür”
Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Başkanı Ali Özkan ise çektiği faks ile Ali Şen’e desteğinden ötürü teşekkür etti. Özkan, gönderdiği mesajda; ”Karacabey Belediyespor’a yapmış olduğunuz jestinizden ve destek temennilerinizden ötürü, Karacabey halkı ve Karacabey Belediyespor camiası adına şükranlarımızı arz ediyor, çalışmalarınızda başarılar ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.