Fenerbahçeliler “adalet” için yürüyecek

Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği, 16 Şubat Pazar günü İstanbul’da düzenlenecek “Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü”ne 550 sarı-lacivertli taraftar ile katılacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın cezasının Yargıtay tarafından onanmasına tepki göstermek ve yönetime destek vermek amacıyla Bağdat Caddesi’nde yürüyecek olan taraftarlar “adalet” isteyecek.
Karacabey’den 11 otobüs ile “Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü”ne katılacaklarını belirten Dernek Başkanı Hakan Vapur, “Hep destek, tam destek” parolasıyla bir organizasyonda daha bir araya gelecekleri belirtti. 550 taraftarla yürüyüşe katılacaklarını belirten Vapur, “adalet” isteyeceklerini kaydetti. Katılım için başvuruların sana erdiğini açıklayan Vapur, “Her türlü haksızlığa, çetelerin hukukuna, anti-demokratik ve Cumhuriyet karşıtı oluşuma dur demek için, renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, bu oyunda yokuz demek için 16 Şubat Pazar günü Saat 14.00’de Bağdat Caddesi’ndeyiz” dedi.
Başkan Aziz Yıldırım’ın cezasının Yargıtay tarafından onanmasına tepki göstermek için Caddebostan’dan Saracoğlu Stadı’na kadar yürüyeceklerini dile getiren Vapur, ardından Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynayacağı maçta takımlarına destek olacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.