FENERBAHÇE ‘YE KUMPASTA DİREKSİYON AKP ‘DE. 2.

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Yöneticileri tutsak edildi, hak ettiği tüm gelirler elinden alındı; diğer kulüplere verildi. Futbolcuları dağıtılmaya çalışıldı. Buna karşın boyun eğmediler. Kadro şampiyon olabilecek yeterliliğini tam kaybettirilememişti, yine de. “Gerçeklerin birgün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır” dedi, Kocaman Yürekli Adam. “Ne şikesi, memleket elden gidiyor ” dedi Başkanı, fetö ile elele yürürken Akp. Play Off uydurdular, yine durduramıyorlardı. Ve ortaya fetönün danışmanı babanın oğlu Cüneyt’ı çıkardılar, karşısına. İnsanlık dışı bir harekete penaltı verdirilmeyerek FENER’i söndürdüler, bir anlığına. İçine düştükleri karanlıkta kutladılar, 0,5 puanlık kumpaslarını. (Ama olsundu, “şike” değildi, “hakem hatasıydı ” gördürülmemişti pardon görememişti. ) Direniyordu, Fenerbahçe. Taraftar önce tüm mağazaları istila etti, ne varsa satın aldılar. Stada sokulmadılar, 40 bin taraftar stadın dışından tezahürat yaptı. Erkekleri sokmadılar; 42 bin Kadın sahip çıktı, dünya rekoru kırarak. Durmadılar, tam 650 bin (altı yüz elli bin) kişi, yaşlı-genç, çoluk-çocuk, engelli-değnekli, yanlarına gerçeği gören Galatasaraylıyı, Beşiktaşlıyı yanına alarak yürüdü, Yıldırım Başkanıyla.
Kumpas yerle bir edildi. “Kaçmayan Başkan “, “Kocaman Yürekli Adam “, “Mustafa Kemal ‘in Askerleri ” Akp-Fetö kumpasına diz çökmedi. Su testisi, su yolunda kırıldı. Fetö bu kez Akp’yi kumpasladı. Akp yine vazgeçmedi, Fenerbahçe’yi işgal etme planından. Halkın parasıyla rakiplerine “stad yaptı “. Alnı açık vergisini sektirmeden ödeme yapan kulübe baskın düzenlendi, lekeleyemediler. O halde rakiplerinin “vergi borcu” silinmeliydi birazcık; silindi. Rakipler transfere çılgınca paralar harcıyor, değirmenin suyu hangi ödenekten geliyor diyen olmuyordu, nedense ! Yoksa Beştepe’ye yapılan toplu ziyaretlerin etkisi miydi, bilinmiyordu! Uefa dur dedi. Bir zamanlar kumpasın Avrupa ayağı Fransız(!) Platini ve İnfantino gitmişti. “Hay Allah nasıl olduysa” HİLE-HURDA-EL CEBELLEZİDEN gitmişlerdi, hem de. Hani rakip yöneticilerin “çooook gizli mektuplarla” ,”Ama Fenerbahçe var ya” şikayetlerini ilettikleri o iki piyon pardon kişi yoktu. Durmadılar, rakiplerinin 4-5 kat borcu varken Uefa’ya “Fenerbahçe’ye de dikkat edin” dedi, hükümet. Fair Play’e uymuyordu! Yeni kuralların gereğinden ne çabuk haberi olmuştu, hükümetin! Uefa “men konuşurken” rakipleri hakkında. Garantörlük veren kimdi, hiç öğrenemedik !
Günümüz… Yıllar önce kongre, taraftar ve direnen yönetimin gönlündeki Başkan belirlenmişti. O günlerde o da direnenler arasındaydı. Sonra Tüsiad Başkanı olmak istedi, ailesi izin vermedi. Fenerbahçe ‘de tekrar göreve çağırıldı. Gezi direnişi sırasında Akp hedefine oturtmuştu, onu. Ailesi yine izin vermedi. Geçen yıl aday olacağım diye “sessiz” bir ses çıkardı. Metal-İş grevi patladı, patlayacaktı. Patladığı anda Akp hemen devrilmese bile ilk seçimde yerle bir olacaktı. Beştepe ‘ye gitti. % 3-4 zam vereceği konuşulan iş dünyası o ziyaretten sonra % 30 verdi. Bedeli mi? Birden yandaş basın, sosyal medya Yıldırımlar yarattı. “Kurtarıcı geliyordu “. Yurtdışı merkezli fetöcüler sosyal medya hesaplarından Başkanına, Teknik Direktörüne, futbolcusuna hakaret yağdırmaya başladı. Tüm belgeleri devlete sunuyordu Fenerbahçe, gereği yapılmıyordu. Tıpkı 4 Nisan 2015’de “Kurşunlanan ya da kurşunlatılan otobüs faillerini bulmak ” yerine parmak oynatmadıkları gibi.
Fetöyle başladıkları kumpası Akp sürdürmeye devam ediyor. Kumpastaki sahte belgeler, yalan ifadeler yerle bir edilmesine karşın… Beraat kararı Yerel Mahkemede bekletiliyor.
Bu topraklarda “MUSTAFA KEMALLER YENİLMEYECEĞİNE” göre… Sizce Akp kazanabilir mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.