“ESNAF TEDİRGİN, VATANDAŞ PERİŞAN”

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, beraberinde CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Demirtaş’ta esnafın, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Ardı ardına gelen zamlardan vatandaşın ciddi olarak ekonomik sıkıntı yaşadığını bir kere daha gözlemlediğini dikkat çeken Aydın, esnafın vatandaşın alım gücü kalmadığı için satış yapamadıklarından dert yandıklarını ifade etti.

Yaptığı ziyaretlerde partisinin esnaflara yönelik projelerini anlatan Aydın, “Esnafımız dertli ve tedirgin, gelecek kaygıları var. Ekonomideki kötü gidişattan siftah dahi yapamayan esnafımızın sayısı oldukça fazla. Vatandaşımız da perişan durumda. Hükümet adeta vatandaşımızı kendi kaderine terk etmiş durumda” diye konuştu.

“DEMİRTAŞLI AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE NEDEN ÖDENEK ÇIKMIYOR?”

Esnaf ziyaretlerinin ardından Demirtaş, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin Dündar ve Barbaros Mahallesi Muhtarı İsmail Savaş’ı ziyaret eden Erkan Aydın, Demirtaşlılara söz verildiği halde yıllardır yapılmayan okul, aile sağlığı merkezi, pazar alanı ve park alanlarıyla ilgili taleplerini dinledi. Sakarya Mahallesi’nin acil ihtiyaçlarından olan Aile Sağlık Merkezi’nin projesinin bitmesine rağmen bir yılı aşkın bir süredir ödenek beklendiğini belirten Aydın, Sağlık Bakanlığı’ndan bir an önce bu ödeneğin çıkarılarak vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini kaydetti.

Aydın, “Nüfusu sürekli artan ve mevcut okulların da yetersiz olduğunu yıllardır biz de Demirtaşlılar da dile getiriyor. Yer hazır, imarı hazır ancak okul hala yapılmadı. Vatandaşımızın özellikle acil olan okul ve aile sağlığı merkezi ihtiyaçlarının artık görmezden gelinmesini istemiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.