Esgin’den Karacabey’e teşekkür ziyaretleri

24 Haziran’da yapılan 27. Dönem Milletvekili Seçimleri sonrası AK Parti Bursa Milletvekili olan Karacabey’li doktor Mustafa Esgin, önceki gün teşekkür ziyaretleri kapsamında Karacabey’e gelerek çıkarma yaptı. 24 Haziran seçimlerindeki desteklerinden dolayı hemşehrileriyle buluşan Esgin’e ilçe halkı yoğun teveccüh gösterdi.
İlk olarak Saadet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Mustafa Esgin, sonrasında seçim öncesi söz verdiği gibi Pazar Yeri esnafına ve halka teşekkür ve vefa ziyareti gerçekleştirdi. Pazaryeri ziyaretinin akabinde Karacabey Belediyesi’ni ziyaret eden Mustafa Esgin’e Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından üzerinde yarış atları bulunan tablo hediye edildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey’imizin önemli simgelerinden bir tanesi Karacabey Hara’sının yarış atlarını içeren bir tabloyu Karacabeyliler adına Milletvekilimize hediye ettik. Yarış bittikten sonra da koşan atlar gibi olmalıyız. Çok önemli bir yarışı zaferle bitirdik. Seçim yarışımız bitti. Bundan sonra hizmet yarışımız başladı. Bu noktada da ilçemize, Bursa’mıza ve ülkemize büyük katkıları olacağına inandığımız Mustafa Esgin’i vatandaşlarımızın oylarıyla TBMM’ne göndermekten çok mutluyuz. Ziyaretinden dolayı milletvekilimiz Mustafa Esgin’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlk ziyaretlerine Karacabey’den başladığını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “Milletimin vekili seçilmemim ardından Karacabey’li vatandaşlarımızla birlikte olmak istedim. Seçim süresince birlik ve beraberlik içerisinde çok yoğun bir şekilde çalıştık. Memleketimden gördüğüm destek beni fazlasıyla memnun etti. Tüm vatandaşlarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Bursa ve bölge milletvekili olarak siyaset yoluyla memleketimize hizmet etmenin çabası içerisinde olacağım. Ben siyasetten sadece bunu anlıyorum.” dedi.
Karacabey Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Mustafa Esgin, buradan da AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’na geçerek partililerle bir araya geldi. AK Parti İlçe Teşkilatı Esgin’i büyük bir coşku içinde alkışlarla karşıladı. İlçe Teşkilatı’nın göstermiş olduğu başarıdan dolayı tek tek tüm partililerine teşekkür eden Esgin, “Başta İlçe Başkanımız Ertem İşcan olmak üzere, ana kademe yöneticilerimiz, SKM Başkanımız Murat Avinç, Kadın Kolları Başkanımız Hamiyet Özenli ve yönetimine, Gençlik Kollarımız Başkanı Adem Coşkun ve yönetimine, mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza gayretli ve üstün çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Seçim sürecinde gündüzünüzü gecenize kattınız, varınızı, yoğunuzu ortaya koydunuz. Fedakârlığın en güzel örneğini sergilediniz. Çok çalıştınız ve başardınız. Reisimizi yeniden Cumhurbaşkanı yaptınız. Beni de Karacabey’in vekili yaptınız. Destekleriniz çok büyük. Allah hepinizden razı olsun. Karacabey’imizi mecliste en iyi şekilde temsil edeceğim. Sizleri mahcup etmeyeceğim. Biz bu göreve koltuk sevdası için değil, milletimize hizmet etmek için talip olduk. Güçlü Türkiye, Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis ve Güçlü Karacabey yolunda çok güzel başarılara imza atacağız. İlçemize hizmet için canla başla çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’da Milletvekili Esgin’i kutlayarak, ziyaret sonunda Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.