Esentepe’ye modern Muhtarlık

Son dönemde, sorunların yerinde belirlenip çözüm yollarının geliştirilmesi adına muhtarlık binalarında fiziki iyileştirme çalışmalarına hız veren Karacabey Belediyesi, Esentepe Mahalle’sinde kamulaştırdığı bir binayı da baştan aşağı yenileyerek, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.
Geçtiğimiz hafta, Esentepe Mahalle sakinlerinin de yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kent yönetiminde hayata geçirdikleri tüm projelerde, ortak akıl ve istişare kültürü çerçevesinde, tüm toplum katmanları ile ortak hareket edildiğine vurgu yaptı.
Merkez ve kırsal tüm mahallelerde, muhtarlık binalarının fiziki iyileştirme çalışmalarının tüm vatandaşların da büyük takdirini kazandığının altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, kent yönetiminde paydaş olan kurum ve kuruluşlara verdikleri desteği de kararlıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Ali Özkan: “Ülkenin gelişmesini hazmedemeyenler iş başında”
Esentepe Mahallesi’ndeki muhtarlık binasının açılış konuşmasında, son günlerde meydana gelen terör eylemlerinin hedefinde, milli birliği hedef alan provakatif saldırılar olduğuna dikkat çeken ve bu oyunlara karşı uyanık olunması gerektiğine vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Ülkemiz son iki yüz yıllık döneminde hiç bu kadar güçlü hale gelmemişti. Bu başarıları, kendi emperyalist emelleri için büyük bir engel gören dış güçler ve yardakçıları, topyekûn saldırıya geçmişlerdir. Kürdü, Lazı, Çerkezi, Boşnağı, Pomağı ile bu millet, bağrından nice ‘Ömer Halis Demir’ler nice ‘Fethi Sekin’ler çıkarmıştır. Böyle kahraman evlatlara sahip Türk milleti, tüm hainlerin ellerini kıracak güce de sahiptir. Türkiye’nin savunması Adriyatik’ten başlar Çin seddine uzanır. Bugün kahraman Türk milletinin güvenlik güçleri, canlarına pahasına yurt içinde ve yurt dışında mücadele vermektedir. Bu vesile ile tüm güvenlik güçlerimize başarı dileklerimizi sunuyorum. Tüm kalbimiz ve dualarımızla yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyor ve bu yolda şehit olan kardeşlerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.