Erol’dan müjdeli haberler

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat EROL Karayolları 14.Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu’na ziyaret de bulundu. İlçedeki yatırımlarla ilgili Yazıcıoğlu’ndan bilgi alan Erol müjdeli haberler verdi.
Ziyaret sonrası Karacabey’e yapılacak hizmetlerle ilgili kamuoyunu bilgilendiren AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, şunları söyledi: “Öncelikle Bursa-İzmir Karayolu Seyran Köprülü Kavşağı önünde bulunan Köprülü Kavşağın bir kolunun yanındaki At Çiftliği’nin Karayollarını mahkemeye vermesine rağmen alternatif bir yol ile trafiğe açıldı. Mahkeme neticelendiğinde ise imalat son şeklini alacak. Özellikle yaz aylarında Yeniköy güzergahı yoğun trafik sorunu ile boğuşurken, bir de özel firmaların servis ve nakliye araçları ve otoban inşaatındaki araçların da trafikte yoğunluğa sebebiyet vermesi gibi sıkıntılı süreçte sona gelindi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Bunun yanı sıra Gölkıyı Mahalle’miz önünde yapımı yarım kalan köprülü kavşağın da yeni yapılan bir ihaleyle yüklenici firmaya verildiği ve işyeri tesliminin ardından kısa bir süre sonra hizmete gireceği müjdesini vermek istiyorum.
Yılan hikayesine dönen ova köyleri yolunun önemli bir kısmı, geçen dönem Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’nın gayretleriyle tamamlanmıştı. Sarıbeyler ve Okçugöl arasındaki yaklaşık 12 kilometrelik kısmının da önümüzdeki bahar ayında yapımına başlanacağı sözünü Bölge Müdürümüz Sayın Yazıcıoğlu’ndan aldık. Hayırlısıyla bu güzergahı da tamamlayıp Ova Köyleri tabir edilen yolu bölge halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz.
Son olarak da, gelişen turizm atağı ile longoz ve sahil turizminde hareketlilik yaşayan Yeniköy Bölgesi’nin yol sorununun çözümünde büyük aşamalar kaydedildi. Proje aşamasında sona yaklaşıldı ve ardından yatırım bütçesine konulup ivedilikle neticelendirilmesinin de takipçisi olacağız.
Geçtiğimiz yıl yaşanılan Haziran seçimleri neticesinde geçen beş aylık sürecin bile istikrarı nasıl kötü etkilediğini şu birkaç işte bile görebilmekteyiz. Bu yüzden halkımızın AK Parti’ye 14 yılı aşkın zamandan beri verdiği desteğe teşekkürü bir borç biliyor ve milletimize hizmet yolundan asla dönmeyeceğimizi ifade ediyoruz. Cuma Gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gece’mizi de şimdiden kutluyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.