Erol; ‘Yeniden adayım’

MHP Karacabey İlçe Teşkilatı, 02 Nisan 2017 Pazar günü İlçe Olağan Kongresi’ni gerçekleştirecek.
Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol yeniden aday olduğunu açıkladı. Erol, İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi’nin 02 Nisan Pazar günü Saat 14.30’da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini ilan etti.
18.03.2018’de yapılacak MHP Genel Kurultayı için il ve ilçelerdeki kongrelerin 17 Nisan’a kadar tamamlanacağını kaydeden Erol, “12 Mart’da Yenişehir’de, 19 Mart’da Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım’da ilçe kongreleri yapıldı. 26 Mart’da Gemlik, 1 Nisan’da Mustafakemalpaşa, 2 Nisan’da da Karacabey ve Mudanya’da kongreler gerçekleştirilecek” dedi.
Erol, tek aday
Karacabey MHP İlçe Kongresi’nde 400 delegenin oy kullanacağını bildiren Erol aday olduğunu da açıkladı. Şu anda başka bir adayın olmadığını da belirten Erol, “MHP İlçe Başkanlığı için yeniden adayım. Vatanın, milletin ve MHP’nin bekası için yapılan seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önce devletin ve milletin sonra partimizin temsilcileriyiz. Amacımız bu üniter devletin varlığının devam etmesidir. Pozitif yönde ilçede siyaset yapmaya çalışan bir yapımız var. Görülen Hüseyin Erol’un arka tarafı hiçbir zaman olmamıştır. Bu seçimlerde benim kazanmam önemli değil. Başka bir aday çıkarsa da kazanan MHP ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacaktır” dedi.
Erol son olarak, 2 Nisan’da yapılacak MHP İlçe Kongresi’nin gündeminin; Yoklama ve açılış. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. Kongre başkanlık divanının seçimi, Faaliyet raporunun okunması ve ibrası, Mali raporun okunması ve ibrası, Siyasi konuşmalar, Seçimler, Dilek ve temenniler, Kapanış olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.