Erol, “Eşkıya ile müzakere olmaz, mücadele olur!”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Erol, yaşanan terör olaylarıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.
Başkan Hüseyin Erol açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Günlerdir, aylardır yazmayayım dedim ama duramadım, Allah Aşkına yeter ya. Nedir bu yaşadıklarımız, bizlere yaşatılan. Haber izlemekten, gelen son dakika haberlerine bakmaktan korkar olduk. Bindik bir alamete gittiğimiz yer neresi belli değil. Bu vatanın nasıl kurulduğunu anlamak bu kadar mı zor? Sadece istiklal Marşımızdaki bir mısra “Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!” bile size bunu anlatmak için kafi gelmiyor mu? Yanlış yapıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz demekten dilimizde tüy bitmesine karşın, dinlemeyip devam ettiğiniz çözüm sürecinin meyveleri değil mi bunlar? Eşkıya ile müzakere olmaz, mücadele olur diye defalarca söyledik, hem de her ortamda. Bu süreçte “Tabela dar geldi T.C’yi kaldırdık”, “Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan çıkardık” , “Öcalan’ın mesajları bizimde düşüncemiz”, “Öcalan bölgenin durumunu daha sağlıklı yorumluyor”, “Öcalan Türkiye’nin önünü açıyor”, “Valilere biz talimat verdik operasyon yapılmayacak diye”, “Andımızda rahatsız edici beyanlar vardı, Elhamdülillah artık yok”; gibi daha sayabileceğim onlarca, yüzlerce sözler edildi hükümet temsilcileri tarafından. Sonrasın da 60 ton patlayıcı, 80.000 silah depolandı, iyi niyetimiz suiistimal edildi diye itiraf gibi açıklamalar yapıldı yine hükümet kanadından.
TÜRK BAYRAĞINI ya; TÜRK BAYRAĞI sallamayı tahrik unsuru saydınız ya !!!!! PESSS.
İlk anlarda gelen şehitlerimiz adlarıyla anılırken şimdilerde rakamlarla anılır oldu. 5 şehit, 8 şehit, 10 şehit olarak. Haber bültenlerinde 15-20 saniyelik haber olmaya başladı ve insanlara doğal yaşanabilir bir olay gibi aktarılmaya başlandı. Zaten bizleri deli edende bu.
Sınırlarının her karışı şehit kanıyla çizilmiş, bir subay şehit oldu diye “Menemen’i yakın” diyen Mustafa Kemal gibi bir lider öncülüğünde kurulan güzel ülkemde, her kıtasında ŞEHİTLİK mertebesinden ve şehit kanının değerinden bahsedilen bir istiklal marşına sahip olacaksın ve sen ŞEHİT haberini 15-20 saniye vereceksin. … Olmaz kardeşim olmazzzzz. Hiçbir şey yapamıyorsan bari bu haberlerin bu şekilde verilmesini engelle. Ülkemin içi it ve çakal dolmuş, tutturmuşunuz Suriye, Irak, Filistin diye. Allah aşkına bizim Suriye’den, Irak’tan, Lübnan’dan ne farkımız kaldı? Terzi kendi söküğünü dikemezmiş atasözünü mü yaşatıyorsunuz bize?
Bir bomba patlar, bir saldırı olur hemen arkasından uçaklar kandili bombalar. Neden, bombaların patlamasını beklersiniz ki? Bombalayın içerde ve dışarıda ki bütün mevzilerini, konuşlandıkları yerleri, taş üzerinde taş, baş üzerin de baş bırakmasanız ya.
Şehit haberleri gelmeye başlayınca bir bakan çıkar ve “Eğer 400 vekil verseydiniz bunlar yaşanmazdı” diyebiliyor ya, yeminle yazıklar olsun ya.
Daha yeni bir bina içinde 6 ŞEHİT verdik. Değer mi? Yıkın geçin tanklarla toplarla. Bir askerimin/polisimin alnından akan bir damla ter kadar değeri olmayan binaları yıkın tanklarla toplarla.
Diyarbakır Sur temizlendi, mahalle yerle bir edildi bir tane ne it, nede çakal bırakıldı. Diyarbakır Sur’un kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılması konusunda ki ihale, terör örgütünün siyasi kanadı olduğunu söyleyen bir partinin eş başkanı olan Selahattin Demirtaş’ın şirketi olan DİYAR A.Ş ye verilmesi ise insana pes dedirtiyor.
Sayın Başbakan Diyarbakır’a gidiyor meydanda halka sesleniyor. Allah aşkına ilaç olsun diye bile bir tane TÜRK BAYRAĞI yok meydanda. Bu kadar mı ya?
ŞEHİT cenazesinde ise bakıyorum protokol ön safta yerini almak için, hemde korumaları eşliğinde yarışa giriyor. Allah aşkına ŞEHİT cenazesinde kimi, kimden koruyorsunuz ya? İnsan ön safta benim bildiğim 3 sebepten namaz kılar;
1- Ön safta namaz kılmanın sevabı dinimizce daha çoktur ondan (insanın günahı fazladır, biraz olsun azalmak ister)
2- Cenaze sahibinin çok yakınıdır, son görevini ona en yakın olabileceği yerde yapmak ister
3- ŞOV yapmak ister
Pişman olmak yetmez. Bir bedeli olmalı,bu kanları dökenlerin, destekleyenlerin, göz yumanların, göz yumanlara fırsat verenlerin, içerden ve dışardan hedef saptıranların bir bedeli olmalı..
Yazacak ve söylenecek o kadar çok şey var ki; yazsam bırakın romanı, ansiklopedi olur. Ama Hz. Ali’nin dediği gibi “HER ŞEYİ AFFEDİN AMA VATANINIZA İHANET EDENİ ASLA…..”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.