Erhan Onar’la birlikte, AKP’den istifa eden Kadın Kolları DP’ye geçti

Mustafakemalpaşa’da İzzet Dede’nin DP’den belediye başkanlığına aday olmasından sonra bu partiye ilgi giderek artmaya başladı.
AKP’nin ağır toplarından Belediye Meclis Üyesi Erhan Onar’ın 4 ay öce istifa etmesi ve DP Adayı İzzet Dede ile birlikte seçim gezilerine başlaması dikkatleri Kırat’a çekti.
Erhan Onar’ın AKP’den ayrılmasından sonra bu partideki yaprak dökümü de hızlandırdı. AKP’den geçen hafta Kadın Kollarında görev yapan 10 isim daha ayrıldı. Kadın Kollarıyla birlikte partisinden de istifa eden Saliha Onar, Emel Sargın, Öznur Kuyumcu, Öznur Leblebici, Refiye Onar, Nurcan Sarıoğulları, Yasemin Balkan, Hayriye Şimşek, Yüksel Coşkun, Nefise Kaynak törenle DP’ye geçti.
Erhan Onar ile birlikte Demokrat Partiye üye olan kadınlar, “AKP’de sağlıklı bir çalışma ortamı bulamadık. Seçmene verilen sözlerin yerine getirilememiş olması bardağı taşıran damla oldu. DP Kadın Kollarını oluşturduk ve çalışmalara başladık. İzzet Dede ile Mustafakemalpaşalılara daha iyi hizmet sunabileceğimize inandığımız için yuvamıza döndük” dedi.
AKP’nin Türkiye gerçeğini yansıtmadığını söyleyen Erhan Onar ise doku uyuşmazlığı yaşadığını belitti. Mustafakemalpaşa’nın kayıp zamanlarını DP ile kapatacaklarına inandığını dile getiren Onar, “Demokrat Parti’de “Ben” merkezli anlayış yok, “Biz” varız. Dürüst, çalışkan ve uyumlu bir ekip oluşturduk. Halk teveccüh gösterir de bizlere görev verirse, Mustafakemalpaşa’da nasıl belediyecilik yapılırmış göstermek istiyoruz. Büyükşehir’e bağlanmayla, Mustafakemalpaşa’yı muhtaç olacakmış göstermeye çalışanlar, siyasi ahlaksızlık yapıyor. Seçmeni aptal yerine koyarak, kandırmaya çalışıyor” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.