Erhan Onar’a hakaret davası

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nde İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Bülent Bay, AK Partili Meclis Üyesi Erhan Onar'ı kendisine basın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye verdi. Bülent Bay, Onar'ın açıklamasını haber yapan Meltem Gazetesi'nin Yazı İşleri Müdürü Yasemin Uysal hakkında da şikayetçi oldu.
Bülent Bay'ın demokratik hakkını kullanmasına saygı duyduğunu belirten Meclis Üyesi Erhan Onar, “Bu, O'nun haklı olduğunu göstermez. Mustafakemalpaşa'ya bir çok hizmetler kazandırmış, Belediye'mizin saygın isimlerinden, en kıdemli Meclis Üyesi Ağabeyimiz  Yaşar Yenipazar'a nasıl konuşulacağı konusunda ders vermeye kalkmasını hala içimize sindirmiş değiliz. Bülent Bay kimdir ki, meclis üyelerine nasıl konuşulacağını öğretmeye kalkıyor. Bülent Bay'ı Mustafakemalpaşa'ya kimlerin getirdiğini, Belediye'ye nasıl girdiğini bilmiyoruz.
Görevi sırasında gazeteci arkadaşlarımıza ve daire amirlerimize yaptığı çirkin davranışlarını ayıplıyoruz. İnsan kaynakları müdürü bu kadar itici olamaz. Meclis Salonundaki akıl almaz çıkışını, önce Belediye Başkanımıza, sonra da tüm üyelere yapılan saygısızlık kabul ediyoruz ve kınamaya devam edeceğimizi duyuruyoruz.
Bay Bülent'in, hiç de hoş bulmadığımız davranışlarını, TSK'dan ayrılmışlığın rahatsızlığına bağlıyoruz. Meclis üyelerinin yanında yer almayan Belediye Başkanımızı da Bay Bülent'i desteklediği şeklinde algılıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.