Eren ve Karakaş AKP’de

Eren ve Karakaş AKP’de
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç yanlısı Meclis Üyesi Meral Eren ile Sedat Karakaşlar dün AK Parti üyesi oldu. Dün Belediye tarafından yenilenen parti binasında gövde gösterisine dönüşen üye kayıt töreninde konuşan Koç, önemli hizmetlere imza atacaklarını belirtti.
Eski Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri; Sedat Karakaşlar ve Meral Eren ile Karacabeyliler Derneği (KAR-DER) Başkanı Ersel Yılmaz’ın da AK Parti’li olduğu törende ilk olarak İlçe Başkanı Kadir Sevik konuştu.
65’e yakın yeni katılımdan dolayı mutlu olduğunu belirten Sevik, “AK Parti’lilerin günden güne artmasından gurur duydum. Sizlerle daha da güçlendik” dedi.
Karacabey’e hizmet adına güç ve gönül birliğiyle hareket edilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, “Türkiye’yi yine bu ülkenin insanları yönetecek. ‘Adam sendecilik’ düşüncesiyle bir yerlere varamayız. Bu bayrak altında güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yerel seçimlerde iddia ediyorum ki, Ankara’nın da gücünü arkamıza alarak en iyi hizmeti vereceğiz” diye konuştu.
Eski DP Belediye Meclis Üyesi Sedat Karakaşlar ise, AK Parti’ye geçişini şöyle değerlendirdi; “Karacabey’de AK Parti iktidarını başından beri destekledim. Ancak o zamanki koşullarda AK Parti’ye geçmem kısmet olmadı. Ergün Koç’un AK Parti’den Belediye Başkanı olması konusunda ısrarlı davranmıştım. Eski AKP yönetimi buna izin vermedi. AK Parti’nin Ergün Koç’a, Ergün Koç’un da AK Parti’ye ihtiyacı var. Birlikte çok daha büyük hizmetler kazandıracağız. Burada olmaktan çok mutluyum” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.