Erdem’den traktör sahiplerine muayene uyarısı!

Her konuda çiftçinin yanında olduklarını belirten Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem traktör sahiplerine muayene uyarısında bulunuldu.
TÜVTÜRK, Karacabey Ziraat Odası ile ortaklaşa yapılan çalışmayla Ekim ve Kasım aylarında yapılacak Fenni Muayene için Karacabey köylerindeki traktör sahiplerine hizmet verecek.
Karacabey Ziraat Odası ve TÜVTÜRK işbirliğinde her yıl gerçekleştirilen traktör fenni muayenesi için bilgilendirmede bulunan Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Uluslararası standartlarda periyodik araç muayenesi hizmeti ile Türkiye’de trafik ve araç güvenliğine önemli katkı sağlayan uzman kuruluş TÜVTURK, gezici aracıyla Karacabey’ın kırsal mahallerindeki traktörlerin zorunlu araç muayenesini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bizler çiftçimize her türlü kolaylığı sağlamayı sürdürüyoruz. Mağdur olunmaması için TÜVTÜRK işbirliğiyle gezici araç muayene istasyonlarımız çiftçilerimizin hizmetine sunulacaktır. Odamız önderliğinde TÜVTÜRK ile ortaklaşa yürütülen mahallelerimizdeki traktörlerin Ekim- Kasım ayında yapılacak ”Fenni Muayeneleri” için, (Eylül ) ayı taleplerin ad-soyad ve plaka olarak 10 Eylül 2019 Salı günü, saat:17:00’a kadar listelenerek Odamıza teslim edilmesi önemle rica olunur” dedi.
Başkan Erhan Erdem, gerçekleştirilen bu ortak çalışma sayesinde çiftçilerin zaman kaybının da önlediğini belirtti. Yapılan araç muayenesinin 3 yıl geçerli olduğuna dikkat çeken Oda Başkanı Erdem, fren muayenesi yaptırmayan ve trafikte yakalanan aracın bağlanıp trafikten men edileceğini anımsatarak, çiftçinin mağdur olmaması için hizmeti ayaklarına kadar getirdiklerine vurgu yaptı.
Erdem son olarak bu önemli fırsattan yararlanmak isteyen traktör sahiplerinin 10 Eylül 2019 Salı günü, saat:17:00’a kadar Ziraat Odası’na başvurmaları gerektiğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.