Erdem ve Dengiz kimsesizlerin yüzünü güldürdü

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem ve Karacabeyli iş adamı Fahrettin Dengiz’in misafiri olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün kimsesiz yaşlıları ve otistik çocukları geçtiğimiz hafta sonu Yeniköy’de gönüllerince bir gün geçirdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 750 yaşlı ve çocuk, Karacabey Boğazı’nda balık ve deniz keyfi yaptı. Yardımsever kişiliğiyle bilinen Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem ve iş adamı Fahrettin Dengiz’in misafiri olan yaşlılar ve çocuklar boğazda balık yedi ve piknik alanında doyasıya eğlendi.
Yaşlılar ve çocuklar, keyif dolu bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Misafirler duygularını paylaşırken, “Deniz ve balık keyfini bir arada yaşadık. Çok mutlu olduk. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne, Erhan Erdem’e, Fahrettin Dengiz’e ve emeği geçenlere teşekkür ederiz, Allah razı olsun” dedi.
Günün sonunda yardımsever davranışlarından dolayı Erhan Erdem ve Fahrettin Dengiz’e Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.