“Engelliler özel insanlardır”

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Tüm Engelliler Kültür, Sanat, Dayanışma ve Spor Derneği’ni ziyaret etti. Engellilerin özel insanlar olduğunu belirten Çavdarlı, engellerin kaldırılması için çok çalışacaklarını söyledi.
Dernek Başkanı Kadir Altıneler ile bir araya gelen SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Engelli vatandaşlarımız bizler için çok değerlidir. Onlar özel insanlardır. Saadet Partisi Genel Merkezi, engellilerin sorunlarını çözmek adına partimiz bünyesinde Engelliler Koordinasyon Merkezi kurdu ve başına da görme engelli İsrafil Bayrakçı’yı getirdi. Refah Yol hükümeti döneminde, engellilerin sorunlarının aşılması için çok önemli çalışmalar yapıldı. Dernek Başkanı olarak sıkıntılarınızı ve isteklerinize bize ilettiniz. Bu konuda sizlere gereken desteği vereceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Belediye’yi kazandığımızda sizlerle daha sık bilgi alışverişinde bulunup, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağız. Milli Görüş belediyeciliğinin en önemli özelliği insan merkezli hizmet yapmasıdır. Karacabey’deki her vatandaşımız bizim için değerlidir. Onların dertleriyle dertlenmek ve çözüm üretmek adına Refah partili belediyelerde yapılan efsane hizmetlerin daha güzelini yapmak için göreve talibiz. Sizlerin ve hemşerilerimizin vereceği desteklerle Belediyeyi kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kadir Altıneler, “Dernek olarak engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca, kültür, sanat ve spor alanlarında faaliyetlerimiz oluyor. Seçim zamanı geldiği için siyasi partiler ziyaretimize geldiler. Onlara engelli vatandaşlarımızın ve derneğimizin sıkıntılarını ve isteklerini ilettik ancak bizlere bir çözüm sunmadılar. Bu sıkıntı ve isteklerimizi sizlere de aynı şekilde iletiyoruz. Seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.