Engelliler için söyleyecekler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gazeteci Hasan Duman öncülüğünde oluşturulan 35 kişilik Türk Sanat Müziği grubu engelliler için sahneye çıkmaya hazırlanıyor. İçerisinde çeşitli meslek gruplarından oluşan 35 kişilik dev bir ekip ile yaklaşık 2 aydır çalıştıklarını belirten Hasan Duman, Karacabey tarihinde ilk defa bu kadar kalabalık bir kadronun sahne alacağına dikkat çekti. Program 3 Aralık 2019 Salı günü akşamı saat 20.00’de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Aynı zamanda Tüm engelliler Sanat Kültür Dayanışma ve Spor Derneği Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen gazeteci Hasan Duman, iki bölümden oluşan ve yaklaşık 2 saat sürecek olan konserde koro fasıl şarkıları seslendirirken, bazı koristler de solo performansı ile Karacabeyli sanatseverlerin karşısında olacaklarını belirtti. 35 kişilik koroda gönüllülerle beraber engellilerin de yer aldığının altını çizen Duman, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Yılda bir gün de olsa engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım.” dedi.
Her biri profesyonel sanatçılara taş çıkartacak kabiliyette olan Karacabeyli amatör koristlerin şefliğini, daha önce de yıllarca koro çalışmalarında yer alan Cengiz Kaçmaz yönetirken, 35 kişilik dev koro ekibi Karacabey’in değerli müzisyenleri Enver Meturlar, Davut Matur ve Selçuk Portakal eşliğinde geceye hazırlandı.
Tüm engelliler Sanat Kültür Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kağan Erdem de “İki aydır akşamları ailelerinden ve sıcak yuvalarından fedakârlık yaparak bizlere zaman ayıran, bizler için ellerini taşın altına koyan ve hiçbir karşılık beklemeksizin bizlerin yanında olanlara teşekkür ediyorum. 3 Aralık Salı günü akşamı saat 20.00’de herkesi Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde bizlerin yanında olmaya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.