Engelliler Haftası’nda görkemli gece

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinliği için kolları sıvadı. Daha önce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gerçekleştirdikleri gecenin yankılarının hala devam ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Kadir Altıneler, Engelliler Haftası'nda da ilçe halkıyla bir araya gelmek istediklerini kaydetti.
    İlk olarak dün İmaret Cami'nde engelliler adına mevlüt okuttuklarını dile getiren Altıneler, haftanın başlangıç tarihi olan 10 Mayıs 2013 Cuma günü (bugün) de Atatürk Anıtı'na çelenk sunacaklarını açıkladı.
11 Mayıs 2013 Cumartesi günü ise, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde görkemli bir program düzenleyeceklerini duyuran Altıneler, saat 20.00'de start alacak gecede Anadolu Varisleri adlı folklör grubunun gösterisi, Yetenek Sizsiniz yarışmasında bu yıl büyük ilgi gören ve tüm elemeler geçerek finale kadar çıkan sihirbaz Abturi'nin yanı sıra arabesk ve fantazi müziğinin sevilen seslerinden Ferdi Gürses'in sahne alacağını belirtti.
Dernek Başkanı Kadir Altıneler, gecede aynı zamanda seçtikleri “Yılın Annesi”ni çeşitli hediyelerle onurlandıracaklarını ve tüm ilçe halkını bu anlamlı geceye beklediklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.