Engelliler Günü’nde ünlüler yağmuru

Engelliler Günü’nde ünlüler yağmuru
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği ile Organizatör Cem Eren’in düzenlediği “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” şölenine yıldız yağdı.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde önce gece saat 20:00’de gerçekleşen etkinlikte Türk Pop müziğinin sevilen ismi Faruk K, Ebru Aydın, Berna Arıcı, Sevda Karababa, Semih Koç, Popstar Sezgin ve Grup Natural fırtınası esti. Engelliler yararına sahne alan ünlü sanatçıları izlemeye çok sayıda vatandaş ilgi gösterirken, sponsorların yaptıkları destekle organizasyon unutulmaz bir geceye döndü.
Doğukan Erdem Kutlu’nun sunuculuğunu yaptığı muhteşem geceye Kaymakam Dursun Balaban’ın yanı sıra daire amirleri ve iş adamları da ilgi gösterdi. Özellikle gençlerin akınına uğrayan gecede 492 bilet satılırken, müzik gecesiyle dernek kasasına bir miktar katkı yapılmış oldu.
Geceden elde edecekleri gelirin dernek ihtiyaçları için kullanılacağı belirten Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Üner, kendilerine destek olan tüm ilçe halkına teşekkürlerini iletti.
Gece Pop Müziği’nin son zamanlarda büyük bir çıkış yakalayan ismi Faruk K.’nın şarkılarıyla start aldı. Faruk K.’nın hareketli şarkılarıyla coşan gençler kendini sahneye atarak dans etti. Daha sonra Ebru Aydın, Sevda Karababa, Berna Arıcı, Semih Koç, Popstar Sezgin ve Grup Natural söylediği parçalarla konukları coştururken, engelliler yararına düzenlenen böyle bir organizasyonda yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Ünlüler geçidinin yaşandığı gecede konuk sanatçılara gecenin anısına plaket takdim edilirken, Karacabeyli engelliler ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.