Engelli genç Altıneler, Canbalı Muhtarlığına talip

Engelli genç Altıneler, Canbalı Muhtarlığına talip
Karacabey Canbalı Mahallesi Muhtar’lığı için adaylığı açıklayan engelli genç Kadir Altıneler, rakiplerine göz dağı verdi.
2009 Mart’ında yapılacak yerel seçimlere dört ay gibi kısa bir süre kalırken, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği için adaylar belli olmaya başladı.
Seçim sürecinin hızla devam ederken, mahalle muhtarlıkları içinde adaylar yavaş yavaş çalışmalara başladı.
Canbalı Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını dün Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’nde düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan Kadir Altıneler, yüzde 92 özürlü raporu olmasına karşın hizmet aşkıyla göreve talip olduğu belirtti. Altıneler, özürlü ve engelli vatandaşlarında topluma hizmet edebileceğini kanıtlamak amacıyla, bu yarışa girdiğini vurguladı. Altıneler, “Toplumun içinde kendini aşmış, topluma hizmet edip onların sorunlarına yardımcı olabilmek için yerel seçimlerde Canbalı Mahallesi Muhtarlığına adayım.
‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle adaylığımı bu anlamlı günde açıklamak istedim. Bunun yanında her sağlam birey, birer engelli adayıdır. Toplumda benimde devletine ve milletine katabileceğim hizmetler olduğuna inanıyorum. Buradan yola çıkarak engelli bir kişinin kaderine boyun eğmediğini göstermek istiyorum. Bu güne kadar üzerimizde emeği olan öncelikle sevgili anneme, aileme, dostlarıma ve beni tanıyan, tanımayan her kese şükranlarımı sunarım.
Mahallemizin sorunlarını ve yaşanan sıkıntıları çözmeye adayım. Bunun için diyorumki; ‘Arandığında bulunabilecek bir muhtar adayınız var!’” diye konuşarak, Canbalı Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıkladı.
Kadir Altıneler, idealleri ve hedefleri doğrultusunda artık taşın altına elini koyma zamanı geldiğini ifade ederek, aday olma kararı aldığını söyledi. Altıneler, Canbalı Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıklayarak, Türkiye’de bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Yüzde 92 özürlü raporu olmasıyla bu alanda bir ilki gerçekleştiren Altıneler, seçilmesi halinde Türkiye tarihinde bir ilki gerçekleştirecek.
Canbalı Mahallesi Muhtarlığına talip olduğunu açıklayan Kadir Altıneler’e ilk destek ise Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Üner’den geldi.
Üner, önceli hedeflerinin ilçede engelli vatandaşların istekli olduğu alanlarda desteklemek olduğunu belirtti. Üner, dernek başkanı olarak Kadir Altıneler’in yapacağı her işte başarılı olacağına inandıklarını vurgulayarak, her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.