En büyük Cumhuriyet

En büyük Cumhuriyet
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Sekreterliği’nce düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası”nın en büyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu oldu.
Trakya Birlik futbol sahasında, merkez ve köylerden olmak üzere 15 ilköğretim okulunun katıldığı turnuvada, finalde Cumhuriyet ile Muhsin Özdamar, 3.lük maçında ise Bakırköy ve Şehit Serkan Şahin kozlarını paylaştı.
İlk olarak Bakırköy İlköğretim Okulu’nu 3-1 yenerek turnuva üçüncüsü olan Şehit Serkan Şahin büyük bir başarıya imza attı.
Günün en önemli maçında ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu üstün oynadığı maçta Muhsin Özdamar’ı 4-0’la farklı yenerek şampiyon oldu.
Turnuvadaki karşılaşmalarda takımların centilmence mücadelesi alkış aldı. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu mesajını veren minik öğrencilerin performansları göz doldurdu.
Karşılaşmaların ardından ödül törenine geçildi. Lig Heyeti Sekreteri Yakup Özden, dereceye giren okullara kupalarını verirken, desteklerinden dolayı Sağlık Grup Başkanlığı’na, Emniyet Müdürlüğü’ne ve Trakya Birlik’e teşekkür etti. Dereceye giren okulların kupa sevinci ise görülmeye değerdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.