Elektrik kesintisi vatandaşı dondurdu

Karacabey, Yıldırım, Nilüfer, Osmangazi, Mudanya ve Gürsu’da elektriklerin belirli aralıklarla kesilmesi, tepkileri de beraberinde getirdi.

Bakım onarım çalışmaları nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri  vatandaşları sıkıntıya düşürdü.

Vatandaşlar, yapılan kesintiler yüzünden elektrik dağıtım şirketine tepki gösterdi.

UEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre göre, bakım onarım çalışmaları çerçevesinde Karacabey, Yıldırım, Nilüfer, Osmangazi, Mudanya ve Gürsu'da belirli aralıklarla elektrik kesintileri oldu.

Karacabey’de Okçular ve Şahmelek köyleri ile bölgede bulunan çiftlikler elektrik kesintisinden etkilendi. 

Mudanya’da Işıklı Köyü, Yıldırım’da Karaağaç Mahallesi, İpekçilik Caddesi, Kaymakam Nihat Caddesi, Şükrünahili Sokak, Bölüm Sokak ve bu sokaklara bağlı sokakların bir bölümü, Osmangazi’de Nalbantoğlu Mahallesi, Demirtaşpaşa Mahallesi, Hacı İlyas Mahallesi'nin bir bölümü, Maksem Mahallesi'nin bir bölümü, Tahtakale Mahallesi'nin bir bölümü, Aktarhüssam Mahallesi, İntizam Mahallesi, Selimiye Mahallesi, Hocahasan Mahallesi, Altıparmak Mahallesi, Çırpan Mahallesi, Şehabettinpaşa Mahallesi, Koğukçınar Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Çınar Caddesi, Çınar Sokak, Altınbaşak Sokak, Uğurlu Sokak ve bazı köyler, Gürsu’da 242-248-250-252-243-250-236-238-240 numaralı sokaklar; Nilüfer’de Dörtçelik Çocuk Hastanesi, Ertuğrul Mahallesi 110. Sokak, 125. Sokak, 126. Sokak. 122. Sokak ve Doğan Avcıoğlu Caddesi'nin bir kısmında belirli saat aralıklarında elektrik kesintisi yapıldı.

Yetkililer, önümüzdeki günlerde de elektrik kesintileri olabileceğini bildirdi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.