“EL ELE VERİRSEK, BAŞARI BİTMEZ”

Belediyespor yönetimine getirilen Ferudun Koç’tan taraftarı sevindiren açıklamalar…

Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilen Ferudun Koç, mavi siyahlı ekibin taraftarlarını sevindirecek açıklamalar yaptı.

Daha önce CHP İlçe Başkanlığı görevi ve Kurultay Delegeliği de yapan Ferudun Koç, Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeliğine 15 gün önce getirilen Koç, “Takımımız geçen yıl tarih yazdı. Büyük başarısıyla tüm camiaya unutulmaz gurur yaşattı. Sevincimizin tavan yaptığı geçen yıl geride kaldı. Öyle de olması gerekiyor. Çünkü futbolda dün yoktur. Düne takılıp kalırsak, bu gün yapılması gerekeni unuturuz. Bu nedenle daima ileriye bakacağız. Böylesine anlamlı bir göreve getirildiğim için onurluyum. Sorumluluğumun bilinci içinde olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Belediyesporu Karacabeylilerle el ele vererek 1. Lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isterim. Uzun soluklu olmayı gerektiren bu tatlı yarış içinde bana düşen görevler için elimden gelenin en iyisini yapabilme adına var gücümle mücadele edeceğim. Başkanımız Sayın İsmail Ülker öncülüğünde nice güzel zaferlere imza atacağımıza olan inancım tamdır.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.