“Dünya Süt Günü”

“Dünya Süt Günü”
Karacabey Meslek Yüksek Okulu ile Sütaş işbirliğinde düzenlenen “21 Mayıs Dünya Süt Günü” görkemli geçti.
KMYO Süt Topluluğu üyeleri, 11 Mayıs’tan bu yana Karacabey’deki tüm köy ve ilçe ilköğretim öğrencilerine süt dağıtarak, konunun önemine dikkat çekti.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “Dünya Süt Günü” etkinliğine Kaymakam Dursun Balaban ve Tarım Müdürü Erdoğan Ceylan’ın yanı sıra, Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel, Tarfaş Tarım Grup Başkanı Olgun Ergüz, Tarfaş Yönetim Merkezi Müdürü Mecit Özdemir, İnsan Kaynakları Uzmanı Dilay Çalışkaner, Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Sedat Pişirici, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Canan Hecer, Yrd.Doç.Dr.Metin Güldaş, Öğretim Görevlisi Dr.Oya Girişkin ile Öğretim Görevlisi ve Süt Topluluğu Danışmanı Dr.Cumhur Berberoğlu katıldı.
KMYO Süt Topluluğu Başkanı Yasemin Ünsalan önderliğinde Cumhuriyet’in minik öğrencilerine sütün önemini anlatan üyeler, şu ana kadar 11 bin süt dağıttıklarını belirtti. Sütaş’ın büyük destek verdiği etkinlik, neşeli dakikalara sahne oldu. Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel ile eşi Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel de, minik öğrencilere süt dağıtarak, konuya vurgu yaptı.
Süt Topluluğu üyeleri ayrıca, kendilerini her konuda destekleyen Sütaş, Kaymakamlık, Belediye, Milli Eğitim Müdürlüğü ile tüm Karacabey halkına teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.