Duman’dan bir haftadır haber yok

Karacabey Boğazköy’den, Musta-fakemalpaşa’ya küçük baş hayvan almak için giden İbrahim Duman’dan (49) bir daha haber alınamadı.
Ailesi, 17 Nisan 2008 günü “Mustafakemalpaşa’ya küçük baş hayvan bakmaya gidiyorum” diyerek evden ayrılan İbrahim Duman’ın başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyor. Duman’ın eşi Ayşe Duman, bir haftadır kayıp olan eşinin 2 bin 500 YTL para ile evden ayrıldığını ve bir daha haber alamadıklarını belirtti. İbrahim Duman’ın köydeki komşularıyla daha önce kavga ettiği ve yargıya taşınan konu hakkında taraflar arasında sürtüşme olduğu da iddia edildi.
İki çocuk babası Duman’ın Salı günü kurulan Köylü Pazarı’nda sebze ve fide sattığı gelen bilgiler arasında. Bir haftadır eşini arayan Ayşe Duman, kocasının geçirdiği motosiklet kazası sonucu baston kullandığı ve boynunu sağa doğru yatırarak yürüdüğünü söyledi. Duman’ın son görüldüğünde üzerinde siyah mont, mavi gömlek ve lacivert pantolon olduğu bildirildi. Ailesi, İbrahim Duman’ı gören veya yerini bilenlerin insanlık namına 155 Polis İmdat veya 156 Jandarma İmdat numaralarını aramasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.