DP yöneticileri atakta

DP yöneticileri atakta

Karacabeyli çiftçilerin kuraklık nedeniyle, ürünlerini sulayamadığını belirten Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Çırpan, “AKP iktidarının insafına bakın. Türkiye’nin sayılı ovalarından Karacabey ovasını kuraklığa mahkûm edecek politikalar izlediler. Ne Gölecik ve de Yeşildere barajlarının adını bile anmadılar” diye konuştu.
Karacabey Belediyesi’nin yeni açtırdığı iki derin kuyu ile halkın susuzluktan kuruduğunu belirten Çırpan, “DP iktidarında Karacabey’in öncelikli işi Gölecik Barajı olacaktır. Ardından maliyetleri düşürülen ekonomi politikalarıyla çiftçimiz tekrar ayağa kaldırılacaktır” dedi.
Çırpan, Karacabey ve Köylerinde yol, su, okul ve her türlü yatırım denilince akıllara DP’nin geldiğini dikkat çekerek geleceğe yönelik görüşlerini şu sözlerle tamamladı.

“AKP’nin söz verip yapamadığı Hotanlı-Okçugöl yolu ile elektrikli tarım sulamasının müjdesini biz vereceğiz. Çiftçimizin ürünlerini pazarlama ve paketleme hizmetleri için ne gerekiyorsa bilin ki biz yapacağız. Çöplük yeri göstermeyen kamu görevlileri DP döneminde Karacabey’in çöpüne çözüm bulma zorunda kalacaktır. Karacabey ve köylerinde yaşayan insanlarımız hizmetten kaçan ve söz verip sözünden cayanların yerine, deneyimli kadrolarıyla kendisinin hizmetkârı olan DP ile mutlu günler görecektir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.