DP Kadın Kolları Başkanlığına Neriman Altuğ getirildi

AKP’de etkili çalışmalarıyla dikkatleri çeken kadınlar, partilerinden istifa ettikten sonra Demokrat Parti Kadınlar Kolunu oluşturdu.
DP Kadın Kolları Başkanlığına Neriman Altuğ getirilirken, Başkan Yardımcılığı Görevini Güner Eke üstlendi. Kadriye Doğualp Disiplinden Sorumlu Genel Koordinatör, Saliha Onar ise Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. Yönetim Kurulunda; Refiye Onar, Öznur Kuyumcu, Yüksel Coşkun, Nezihe Tezulaşan, Emel Saygın, Hatice Onar, Melek Bektaş, Hayriye Şimşek, Nefise Kaynak, Yasemin Girginer, Türkan Angın, Mukadder Doğan, Münevver Çokan, Fatma Kurtoğlu, Ayten Büyükak, Cemile Dağhan ve Aynur Özaltınay yer aldı.
Mustafakemalpaşa’nın köy görünümünden kurtarılması için Kırat’ın “Hizmet Kervanına” katıldıklarını belirten DP Kadın Kolları Başkanı Neriman Altuğ, zaman yitirmeden çalışmalara başladıklarını söyledi. Ev, ev dalaşarak, Belediye Başkanı Adayı İzzet Dede’nin projelerini tanıtan kadınlar, Mustafakemalpaşa sevdalılarının neden bu partide bütünleştiklerini anlatıyor.
DP yöneticileriyle geçen hafta kahvaltılı toplantıda bir araya gelen kadınlar çalışma planlarını açıkladıktan sonra Cuma günü dev bir organizasyona imza attı. DP Kadın Kolları, İzzet Dede ile birlikte oluşturdukları 150 kişilik ekiple esnaf gezilerine çıktı.
150 kişilik ekiple esnaf ve ev gezilerini 29 Mart’a kadar sürdüreceklerini belirten Neriman Altuğ, ”Mustafakemalpaşa sevdalıları kazanacak ve Belediye’de altın dönem yaşanacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.