DÖRTLEME; BABACAN-ODA TV- OSMAN KAVALA-KADIN

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Dörtlemeye başlamadan önce anımsayalım.

Açılımı kim kiminle başlattı?

Akp ile Hdp…

Açılımı kim sürdürüyor?

Chp-İyi Parti-Hdp-Saadet…

TC ve Andımızı kim kaldırdı?

Akp-Hdp-Mhp…

Türk Milleti ibaresini Anayasadan kim çıkaralım dedi?

Akp-Chp-Hdp…

TÜRK MİLLETİ yerine ne önerdiler?

Nötr Yurttaşlık-Eşit Yurttaşlık-Türkiye Halkları-Anayasal Yurttaşlık…

Akp+Hdp’nin birlikte olduğu açılım sürecini yaptığı sırada şu an mecliste bulunan 5 partiden 4’ü meclisteydi. Hangisi açılıma karşı çıktı?

Mhp..

……………………………………………………………………………………………

BABACAN… Açılımlar sürecinde Dış İşleri Bakanlığı kimler yaptı?

Davutoğlu, Babacan. Abdullah Gül’ün ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ile yaptığı 6 maddelik GİZLİ ANLAŞMANIN yanı sıra başka GİZLİ ANLAŞMA yapan var mıydı? Evet, Irak’ın işgali için ABD ile gizli anlaşma yapıp Türk Askerini 8,5 Milyar dolar karşılığı işgale AYAKÇILIK yaptıracak, Ali Babacan. 2002’de tezkereyi TBMM’den geçiremeyen ABD, bu kez Babacan’ı kullanmaya çabaladı. Meclis dışında olduğu gibi Meclis içinde de bunu engelleyen kimlerdi? Chp içinde var olan, ATATÜRKÇÜLER. Bedeli ne oldu? Chp’den atılmak! Bugün Tilki Tv’nin parlatmaya çabaladığı, liberal, sosyalistimsitrak Amerikan solcuları ile Chp+İyi Parti, bu Babacan ile Davutoğlu’na “Demokrasi+Hukuk” adlı örtü ile destek vermiyor mu? Türk Askerini o zaman Irak’a sokmak “BATAKLIK” olmuyor da, bugün teröristlerin peşinden Suriye’de Askeri Harekât yapması nasıl BATAKLIK oluyor? Babacan ‘ın partisi ölü doğmuştur, tıpkı Davutoğlu ‘nun partisi gibi. Parti kurmalarının da Demokrasi ile Özgürlük ile Gelecek ile, Atılım ile hiçbir ilgisi yoktur.

ODA TV…..

Bildiğiniz üzere Oda Tv’nin iki muhabiri tutuklandı. “Demokrasi ve Özgürlük ” tutkunları coştu. Basına, habere darbe diye söylemler havada uçuşmaya başladı. İki Barış nasıl olduysa serbest bırakıldı! Savcılık itiraz etti. Yeniden tutuklandılar.

Bilirsiniz Televizyon Kanalları operasyona katılan Polis, Asker timlerinin ya da özel asayiş birimlerinin mensuplarının yüzünü aynalayarak verir. Neden? Deşifre etmemek için…

Oda Tv olayının iç yüzüne gelince… Dönemin Genelkurmay Başkanının ifadesiyle, Kozmik Odaya girilmesinin bedeli yurt dışında -içinde görev yapan 850 istihbarat görevlisinin şehit edilmesi oldu!

Oda Tv’nin yaptığı kimliği, fotoğrafı devletçe gizli tutulan, cenazesinde bile adı ve fotoğrafı bulunmayan MİT mensuplarını adları ve fotoğraflarıyla yayınlamak, cenazenin toplu resmini yayınlayarak, diğer birçok teşkilat mensubunu yabancı istihbarat servislerine açık etmek. Yayınlanan fotoğraflar ne işe yarıyor? Yabancı istihbaratlar çoklu tarama yaparak kimlerle irtibat halinde olduklarını sorgulayabilecek. Birçok teşkilat mensubunun daha deşifre olmasını sağlayabilecekti.

Oda Tv’nin şehit edilen MİT görevlisinin vesikalık fotoğrafını, aile bilgilerine varıncaya dek, gizli tutulduğu halde cenazeye katılanların fotoğraflarını beraber verip HABERCİLİK yaptığını sanmak….

Sizce “Demokrasi ve Özgürlük ” mü? Yoksa istihbarat mensuplarının yüzünü yayınlayarak DEVLETİN VE MİLLETİN güvenliğine ihanet mi?

OSMAN KAVALALI…

Kaval Osman, hangi elle bilinmez beraat ettirilince Demokrasi Bayramı ilan edildi! Bunu Türkiye Cumhuriyetinin Milli Güçleri yemedi ve hooooop Kaval Osman yeniden içeriye.

Neden Kaval Osman diyorum? Soros Vakfı’nın, Pkk’nın, ABD’nin kavalı olduğu için!

Osman Kavalalı, daha önceki bir yazımda belirtmiştim, Haziran Ayaklanmasını provoke etmek için devreye sokuldu. Direniş alanlarına Pkk ve diğer bölücü gruplardan topladığı piyonları “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ” diyerek alanları dolduran Yurtsever, Halkçı, Atatürkçü ve Devrimci güçlerin karşısına “Mustafa Keser’in Askerleriyiz” diye yığdı. Ama alanları dolduran Yurtseverler bunu yemedi, anında püskürttü. Kaval Osman bunun için Henri Barkey adında sözde Bakan özde ajan ile otelde buluştu. Soros Vakfından bu piyonlara dağıtılmak üzere ilk etapta 100 bin dolar geldi.

Osman’ın Kavallığı bununla bitmiyor. George Soros, Amerikalı dolar milyarderi. Amerika’nın hedefindeki ülkelere demokrasi götüreceğiz adı altında, parçalanma faaliyetleri yürütüyor. Kaval Osman, işte bu Soros’un fonladığı Açık Toplum Vakfında Yönetici. (Banka hareketleri ile gelen paralar MİT tarafından ele geçirildi. Mahkemeye sunuldu. Ayrıca Henri Barkey ile yaptığı tüm görüşmelerin görüntüleri de ele geçirildi.) Yani demokrasi, insan hakları ve sivil toplum kahramanı olarak sunulan Kaval Osman bu. Hukukun üstünlüğünü savunmak ayrı bir şey, Kaval Osman gibi piyonları savunmaya ne denir, siz bilirsiniz.

Bitmiyor, Kaval Osman’ın Kavallığı. Pkk’nın elebaşı, bebek katili açılım sürecinde kendisiyle görüşmeye gelen heyete “Kavala’ya sevgilerimi iletin” diyor. Kavala’da ona selamlarını yolluyor. Açılım sürecinde katil ile İmralı’da görüşen Ahmet Türk ‘ün yeni sürece “rehberlik” edecek 3 isim arasında saydığı biri Kaval Osman. Pkk ile çözüm sürecinde tespit edilen “Temas ve Diyalog Grubu” üyesi. Bebek katilinin doğrudan seçtiği bir isim. Kavala, bunları hiçbir zaman tekzip etmedi. Mahkemede yanıt veremedi.

KADIN…

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günüydü. Taksim dışında her yerde kutlanmasına izin verildi. Ancak bir grup Kadınımsı canlı ile Hdp yanlıları-liboşlar-bölücüler ısrarla İstiklal Caddesi’ne gitmeye, Taksim’de yürümeye kalkıştı. Bizim sözde Demokrasici Basın ve siyasi partiler DEMOKRASİYE MÜDAHALE, ÖZGÜRLÜĞE DARBE diye sırf Akp’ye karşı geliyormuş gibi yaptı!

Bakınız, Kadın için mücadele ettiklerini savunan o grubun attığı sloganlar şunlar…

– Haftada en az 3 kez orgazm!

– Susma haykır, m.. uçları vardır!

– Ağdayı baban yapsın,biz özsavunma(Pkk sözü)yapıyoruz!

– Lilith’in sürtükleriyiz!

– Namus mu? Kirletmeden duramam!

Tarlada nasırlaşmış elleriyle üreten Türk Kadını bu sloganlara sahip çıkar mı?

Haziran Ayaklanmasında Türkiye Cumhuriyeti ile Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkan Türk Kadını bunu kabul eder mi?

Tekel’de, Tariş’te, Reno’da, Tekstil tezgahında namuslu ve onurlu bir yaşam için emeğine sahip çıkan kadınlara bu sloganlar bir şeyler ifade edebilir mi?

Şehit annelerinin yüreğine su serpebilir mi?

Katledilen kadınlara, genç kızlara sahip çıkmak böyle olur mu?

Din kisvesi altında 12-13 yaşında 50-60 yaşındaki adamlarla evlendirilen küçük çocukları kurtarabilir mi?

Yahudi geleneklerine göre giyim-kuşam dikte ettirilen İslam’da yeri var yalanıyla insan yerine konulmayan kadınları bu iblislerin elinden kurtarır mı?

DEMOKRASİ; VATAN BÜTÜNLÜĞÜ ve ULUS BİRLİĞİNDEN DAHA YÜCE DEĞİLDİR!

ÖZELLİKLE EMPERYALİZME HİZMET VE PİYONLUK EDİYORSA….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.