Dönüşüm seferberliği sürüyor

*Karacabey’de, ilçe merkezi ve kırsaldaki yürütülmekte olan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde denetlemek üzere mahalle ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Ali Özkan, “İmkânlar dâhilinde tüm mahallelerimize ekiplerimizi yolluyor, öncelik gerektiren bakımları belirliyor ve bunların tamamlanması için de özveriyle çalışıyoruz. Hem Büyükşehir, hem de Karacabey Belediyesi olarak, var gücümüzle çalışırken, hayat standartlarını yükseltmek ve vatandaşlarımızın modern bir ortamda yaşamalarını sağlamak için gayret sürdürüyoruz” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün gerçekleştirdiği incelemelerde, köylerde yapılmakta olan bakım ve onarım çalışmalarını, Meclis Üyesi Erdem İşçan ve Fen İşleri Müdürü Adem Kahyaoğlu ile birlikte yerinde denetledi.
Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “İmkânlar dâhilinde tüm köylerimize ekiplerimizi yolluyor, öncelik gerektiren bakımları belirliyor ve bunların tamamlanması için özveri ile çalışıyoruz” dedi.
Ziyaretlerin ilk durağında Yolağazı Mahallesi’ne giden Başkan Özkan, burada yapılan çalışmaları mahalle muhtarı ile birlikte değerlendirdi.
Vatandaşlar memnun
Vatandaşların da katıldığı incelemelerde, geçmişte muhtarlık binasının ikinci katta hizmet vermesinin, mahallede yaşayan yaşlılar için adeta bir eziyete dönüştüğünü kaydeden mahalle sakinleri, belediye sayesinde bu hizmetin, bundan sonra zemin katta hizmet verecek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Başkan Özkan’ın ikinci durağı Gönü Mahallesi oldu. Başkan Özkan burada da yine mahalle muhtarı ve sakinleri ile birlikte, belediye tarafından yapılan düğün salonunda devam eden çatı tamiratı ve arıtma tesisinin bakım ve onarım çalışmalarını yerinde denetlendi.
Muratlı ve Yenikaraağaç’ta çalışmalar tam gaz
Başkan Özkan’ın üçüncü durağında ise Yenikaraağaç Mahallesi vardı. Yenikaraağaç’ta köy muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Özkan, yanına gelen bir çocuğa da oyuncak ve Karacabey Birlikspor forması hediye etti.
Başkan Özkan’ın burada yaptığı incelemelerde, iş merkezi niteliğinde köye kazandırılan dükkânların yer aldığı kompleks dolaşıldı.
İçerisinde kahvehane, berber salonu, market ve marangozun faaliyet gösterdiği binada son rötuşların yapıldığı kaydeden Muhtar Adem Şen; köyde altyapı, parke taş, işyeri tadilatları ve imam evi gibi önemli eksiklerin tamamlandığını belirterek, Belediye Başkanı Ali Özkan teşekkürlerini iletti.
Başkan son olarak Muratlı Köyü’nde yapımı devam eden imam evi ve cami bakımı hakkında da muhtar ve ekiplerden bilgi aldı.
Vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz
İncelemeler sonrası yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak kırsalda yaptığımız çalışmaları denetlemek maksadıyla incelemelerimizi tamamladık. Gittiğimiz kırsal mahallelerimizde daha önce belediyemizin yaptığı tesislerde zaman gerektiren bakım koşulları için gerekli düzenlemelerimizi yapıyoruz. Yine bu mahallelerimizde eksik kalan parke çalışmaları ve diğer onarım işlemlerimizi inceledik. Tabi 64 köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim birimlerimiz var. Bunlarla ilgili, hem Büyükşehir hem de Karacabey Belediyesi olarak var gücümüzle çalışırken, hayat standartlarını yükseltmek ve vatandaşlarımızın modern bir ortamda yaşamalarını sağlamak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.