Doğruoğlu’ndan mesleki ve siyasi incelemeler

Karacabey’in tecrübeli Makine Mühendisi, As Doruk Mühendislik Şirketi Sahibi, MHP Karacabey ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, tatil için gittiği Alanya’da mesleki ve siyasi ziyaretler yaptı.
Yaklaşık 10 yıldır Karacabey halkına mühendislik alanında hizmet verdiklerini, sürekli gelişim için eğitimin, iletişimin ve müşteri memnuniyetinin şart olduğunu söyleyen Doğruoğlu, bu süre zarfında Karacabey’in marka şirketleri arasında olma başarısını gösterdiklerini ve yaptıkları işleri empati ile gerçekleştirdiklerini vurguladı. Hiçbir zaman kendilerine yapılmasını istemediklerini müşterilerine yapmadıklarını, kendilerini müşterilerin yerine koyduklarını belirten Doğruoğlu, bu doğrultuda müşterilerle iletişim kurarak, öncelikle onların isteklerini aldıklarını ve kafalardaki soruları ortadan kaldırarak işe başladıklarını kaydetti. Doğruoğlu, iş planlamasını da KMS (Kalite, Maliyet, Süre) üçgeni ile yaptıklarını ifade etti.
Meslek hayatında 30 yılını dolduran mühendis, yönetici ve şirket sahibi olarak birçok projede sorumluluk alan tecrübeli Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, siyasi hayatını 2 dönemdir MHP Karacabey Belediye Meclis Üyeliği’ne ek olarak, bu dönemde de Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak sürdürüyor.
Doğruoğlu, “İlçemiz yararına alınan kararlara katkı koyarak, Karacabey’in yararına olmayan konularda halkın sesi olmak adına verilen muhalefet görevini gerek Belediye Meclisi’nde, gerekse yerel basında yaptığım açıklama ve basın toplantıları ile yerine getirmeye çalışıyorum.” dedi.
Yurt içi ve yurt dışı gezilere de katılarak teknolojiyi yakından takip ettiğini dile getiren Doğruoğlu, siyasette de tecrübenin şart olduğunu, bir işin eğitimini almadan, çıraklık ve kalfalığını yapmadan, uygulamadan, gözlemlemeden, yönetmelik ve mevzuatları bilmeden, komisyonlarda ve mecliste görev almadan başarılı olunamayacağını belirtti.
Doğruoğlu bu kapsamda, belediyecilik konusunda bilgi birikimini arttırmak ve tecrübe kazanmak için tatilinden zaman ayırarak Alanya Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ilçeyi gezerek yerinde incelediğini ve Alanya Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Ziraat Mühendisi Adem Murat Yücel’le de bir araya geldiğini söyledi.
Alanya nüfusunun 300 bin civarında olduğunu, bu nüfusun yaz aylarında en az 2 katına çıktığını, bazı dönemlerde ise 3 katına ulaştığının bilgisini aldığını kaydeden Doğruoğlu, “Akdeniz Bölgesi’nin bu sıcak ilçesinin, yemyeşil bitki ve çiçekler ile güzelleştirildiğini gözlemledim. Otobüs durakları klimalı, çok yoğun trafik ve park problemi yaşanmıyor. Tarihi Alanya Kalesi’ne yapılan ve bitme aşamasına gelen teleferik hattı ve projesini de yerinde görme mutluluğunu yaşadım. Üç dönemdir Belediye Başkanı seçilen, halkın teveccühünü kazanan ve mühendis olan bir belediye başkanının olaylara bakışını ve hakimiyeti görünce çok şaşırdım. MHP’li Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanından ayrıldıktan sonra parti ayrımı yapmadan bölgemizde başarılı olmuş il ve ilçe başkanlarımızı gözden geçirdim. Bursa’da arka arkaya belediye başkanı seçilen ve mühendis olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe ile Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’i seçen halkın da hakkını teslim etmem gerektiğini düşündüm.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.