Doğruoğlu, “Karacabey İYİ olacak!”

İyi Parti’den Karacabey Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuruyu, İyi Parti Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi, Makina Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu yaptı. Doğruoğlu’nun İyi Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için basın açıklamasını 04 Aralık 2018 Salı günü, Saat 14:00’te ilçe binasında yapacağı kaydedildi.
İyi Parti’nin Karacabey de kuruluş aşamasındaki tüm çalışmaların içerisinde yer alan Doğruoğlu, Bursa İl’i ve İlçe Belediyeleri arasında, İyi Parti’ye geçen ilk Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi olmuştu.
İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nın, Belediye Başkanı Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylıkları için, başvuruların başladığının duyurulmasının ardından ilk başvuruyu yapan kişi Hüsnü Doğruoğlu oldu.
Doğruoğlu, 28 Aralık 2018 Çarşamba günü, İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı Erkan Önen’e ve Yönetim Kurulu’na, İyi Parti Karacabey Belediye Başkan Aday Adaylık başvuru dosyasını teslim etti.
İlçemizde, Doğalgaz, Isıtma ve Soğutma Sektöründe hizmet veren AS Doruk Mühendislik LTD. ŞTİ’nin de sahibi olan Hüsnü Doğruoğlu, İyi Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili basın açıklamasını 04 Aralık 2018 Salı günü, Saat 14:00’te, İyi Parti Karacabey İlçe Başkanlığı binasında yapacağını söyledi.
Karacabey’e hizmet etmek için, Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten Doğruoğlu, “İyi Parti dışındaki diğer partilerin de Belediye Başkan Adaylarına ve Aday Adaylarına başarılar diliyorum, İYİ olan kazansın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.