Doğruoğlu, bağımsızlığını ilan etti

Hüsnü Doğruoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ederek Bağımsız Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi olduğunu açıkladı.
Bu hafta içinde İYİ Parti’ye geçeceğini belirten Doğruoğlu, siyasi yaşamına devam ettiğini ve halka hizmet noktasında elinden çalışmayı bundan sonra da göstereceğini söyledi. Doğruoğlu, şunları kaydetti:
“Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Eski partimde değişimi savundum ve Kurultay yapılmasını için mücadele ettim. Tecrübem, bilgim ve eğitimimle iki dönemdir muhalefet olarak dik durdum. AKP’nin ve eski partimin baskılarına boyun eğmedim. Yani Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda AKP’nin adayını desteklemedim.
Karacabey halkından aldığım güçle dürüst siyaset yapılabildiğini göstermeye çalıştım. 40 yıl sonra eski partimi önce Karacabey Belediye Meclisi’ne, ikinci dönemde de Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıdım.
Bundan sonraki siyasi yaşamımda; Cumhuriyetimizin değerleri Parlamenter Sisteme dönülmesi ve Bütünşehir Yasası’nın kaldırılıp Köy Tüzel Kişilikleri’nin geri alınması için Karacabey’in ve Bursa’nın sesi olmaya devam edeceğim.
Bana bu görevi nasip eden Allah’ıma şükreder, Karacabey halkına teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta, eski partimden üyeliğimin düşmesiyle birlikte amacı ve hedefi olan İYİ Parti’ye üyeliğimi yaptıracağım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.