DOĞRUOĞLU AİLESİNİN MUTLULUĞU DORUKTA

Karacabey’in sevilen ailelerinden As Doruk Mühendislik’in sahibi, Makina Mühendisi, İYİ Parti Eski Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu’nun oğlu Makine Mühendisi Doruk Doğruoğlu, Mudanya’nın tanınmış ailelerinden İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Mustafa Samastı’nın kızı İnşaat Mühendisi Seda Samastı ile hayatlarını birleştirdiler.


Bursa Nilüfer Davet’te yapılan düğün, yoğun misafir katılımıyla gerçekleşti. Düğünde katılan misafirlerin şahitliğinde nikahı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kıydı.
Genç çiftin nikah cüzdanını İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu verdi. Düğüne CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, STK’ların, odaların, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri de katıldı. Düğün, damat ve gelinin arkadaşlarının pisten inmemeleri, bitmeyen enerjileriyle geç saatlere kadar sürdü.


Nilüfer Davet’in yöneticileri, yoğun katılımın yanında, eğlenmesini bilen böyle bir topluluğa hizmet etmekten mutlu olduklarını söylediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.