Dillere destan düğün

Karacabey’in seçkin ailelerinden Sanayici Merhum Nesra & Saim Güleç’in biricik kızları Fimaks Makine A.Ş. Pazarlama Sorumlusu Neslihan ile ilçenin saygın ailelerinden Çiftçi Nesibe & İsmail Aykan’ın oğulları Tasarımcı Şener görkemli kına gecesinin ardından gerçekleşen dillere destan bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştirdi.

14 Temmuz 2017 Cuma gecesi Taha Düğün Salonu’nda gerçekleşen Nikah Töreni ardından ebedi sevgi yolunda aşk dolu birlikteliklerini tek kalpte birleştiren Neslihan ve Şener çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.

Konukların gönüllerince eğlendiği dillere destan düğünde birbirlerini çok yakıştıkları gözlemlenen Neslihan ve Şener çiftinin mutlulukları ve aşkları gözlerinden okunuyordu.

Bir ömrü paylaşmak için birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Güleç  ve Aykan ailelerini, bu mutlu anlarında dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken, genç çiftle birlikte anlamlı ve özel günün tadını doyasıya çıkardılar. Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir geceye tanıklık ederken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.

Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda çiftin aileleri; duygulu anlar yaşarken, mutluluklarını düğüne katılan dostlarıyla paylaştı.

Doyumsuz bir gece yaşayarak, ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Neslihan ve Şener, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.

Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Neslihan ve Şener Aykan çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.