Devlet Hastanesi tamam

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Karacabey Soğan Pazarı yanına inşa edilen 150 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi’nde bir hafta içinde hasta kabulüne başlanacağını açıkladı.
Vali Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven’le beraber yeni hastaneyi inceledi. Yaklaşık iki yılda 31 bin 503 metrekare alan üzerine inşa edilen hastane 19 bin 710 metrekare kapalı alandan oluyor.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, vatandaşlara hak ettikleri hizmetin en kaliteli şekilde vermenin çabası içinde olduklarını vurguladı. Pazartesi günü itibariyle Karacabeylilerin tedavi için yeni adresinin burası olacağını açıklayan Vali Karaloğlu, hafta sonuna kadar taşınma işinin tamamlanacağını sözlerine ekledi.
Yeni hastanede 1 konforlu oda sayısı 46, 2 yataklı oda 108, ameliyathane 4, SDL oda 4, genel yoğun bakım yatağı 8, doğum salonu 6, diyaliz toplam yatak sayısı da 14 olarak belirlendi. 9 kat ve 6 blok olarak projelendirilen hastanede ayrıca 2 bin 600 metrekarelik alanda 168 araca park imkânının da sağlanacağı öğrenildi.
Bursa Karaloğlu, Karacabey ziyaretinde, Muhsin Özdamar İlkokulu’nun tamamlanan ek binası, Karacabey İmam-Hatip Lisesinin inşasına başlanacak ek binaları ve son olarak da AFAD lojistik deposunu inceledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.