Deprem için önlemler arttırılmalı

HAS Parti Bursa İl Başkanlığı, Kurban Bayramı’nın 3. günü saat 13:00’te Ördekli Kültür Merkezi’nde ilçe teşkilatları ve üyeleriyle bir araya geldi.
Programa HAS Parti MYK Üyesi Hayrunnisa Kökbıyık ve GİK Üyesi Hilmi Tanış katıldı. İl Başkanı Ali Mollasalih’in açılış konuşmasıyla başlayan program yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Katılımcıların bayramını kutlayan Mollasalih açıklamasında hüzünlü bir bayram yaşadıklarını ve depremzede vatandaşlarımıza milletimizin sahip çıkacağından emin olduğunu ifade etti. Yaşamını yitirenler ile şehitlerimize rahmet dileyen Mollasalih konuşmasında depreme vurgu yaptı. Deprem sonrası yaşanan kargaşanın ders olması gerektiğine dikkat çeken Mollasalih, “Depremin ardından binaların sağlamlığını, alınacak önlemleri ve yardım ekipmanlarını tartışıyoruz. Halbuki, depremi önleyemiyorsak, önlemleri projelendirmeliyiz.
Nerede oy kullanacağımız belliyse, bir deprem anında da nerede buluşacağımız önceden bilinmeli, çadır yerlerinin önceden hazırlanmalı, mutfak ve sahra hastanesi gibi sosyal hizmetler temin edilmelidir” dedi.
Program, konuşmaların ardından bayramlaşmayla sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.