Denizbank’tan emeklilere kahvaltı!

 

Karacabey’de müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ve yenilikçi çözümler sunma hedefiyle yola çıkan DenizBank, emeklilerle sunduğu avantajları dün düzenlediği etkinlikle paylaştı.

Denizbank Karacabey Şubesi Müdürü Barış Koç, KOBİ Portföy Yöneticisi Özgür Güneş ve Bireysel Bankacılık Portföy Yöneticisi İlknur Türe ile banka yetkililerinin tek tek kapıda karşıladığı emekliler, güne keyifli başlama olanağı buldu.

Asalar Park Restoran’da emeklilerle kahvaltıda buluşan ve keyifli saatler geçiren DenizBank yetkilileri, emeklilere özel geliştirdikleri ürün ve hizmetleri anlattı.

Emeklilere verilen değerin bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli bir göstergesi olduğunu belirten DenizBank Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Semiha Yılmaz, “Emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik sayesinde emekli dostlarımız ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeklilerimize DenizBank’ta her zaman ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyoruz. Onlara özel ve avantajlı koşullarda hizmet sunuyoruz” dedi.

Maaşını DenizBank’a yönlendirene altın hediye

DenizBank’ın emeklilere özel hayata geçirdiği son kampanya ise altın hediyesi oldu. Banka, kampanya kapsamında emekli maaşını aktaran veya Emekli Bonus kart alan tüm emeklilere 0,25 gram değerinde altın hediye ediyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan maaş alan emeklileri kapsayan kampanya dahilinde kazanılan hediye altınlar emekli adına açılan altın hesabına aktarılıyor. Emekli, hem maaşını aktarıp, hem de Emekli Bonus Kart almayı seçerek 0,50 gram altın değerinde para kazanabiliyor ve dilediği zaman altın hesabını TL olarak çekebiliyor.

“Acil Sağlık Hizmet Paketi” 1 yıl ücretsiz

Emeklilerin, maaşlarını DenizBank’tan almaları durumunda, ‘Acil Sağlık Hizmetleri Paketi’ ile 1 yıl boyunca limitsiz ve ücretsiz sağlık hizmetlerinden de yararlanabileceğini ifade eden DenizBank Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Semiha Yılmaz şunları söyledi: “Emeklilerimiz, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranlarından faydalanarak, ‘Transfer Kredisi’ ve ‘Emekli Kredisi’ de kullanabiliyorlar. Emeklilerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz.”

DenizBank Bireysel Bankacılıkla müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek ve rekabette fark yaratmak adına pek çok enstrümanı kullanıyor. Bunlar bireysel kredilerden mevduat ve yatırım ürünlerine, kaptan hesabından emekli bankacılığına ve paso gençlik bankacılığına, meslek gruplarına özel hizmetlerden banka kartı, fatura ve ödemeler, kredi kartı sigortasına kadar pek çok önemli hizmeti kapsıyor.

DenizBank’ın emeklilere sunduğu avantajlar ise şu şekilde sıralandı:

 

Acil Sağlık Hizmetleri Paketi

 

·         Medline “Acil Sağlık Hizmetleri Paketi” ile 1 yıl boyunca limitsiz ve ücretsiz sağlık hizmetlerinden faydalanabilirler.

·         Acil durumlarda doktorlu kara ambulansı hizmeti

·         Telefonla 7 gün 24 saat tıbbi danışmanlık

 

 

Ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri

 

·         İhtiyaç, Taşıt ve Konut Kredilerinde indirimli faiz oranları

·         Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama

·         Diğer bankalardaki kredi borcunuz için özel taksit ve vade avantajlarıyla “Transfer Kredi”

·         3 ayda 1 anapara ödemeli “Emekli Kredisi”

·         Acil nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm sağlayan Kurtaran Hesap

·         Vadeli mevduatta özel faiz oranı

·         Şubelerde öncelik

·         Hesap işletim ücreti muafiyeti

·         İnternetten ücretsiz havale ve EFT

 

Emekli Bonus

·         Sağlık ve seyahat harcamalarında +2 taksit

·         Daha düşük faiz oranı

·         Kira, aidat ve fatura gibi düzenli ödemelerde ücret ve komisyon ödemez.

Elektrik, telefon, su doğalgaz faturalarınızda kampanya dönemlerinde %20’lere varan indirim fırsatları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.