‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü Bisiklet Turu’na davetlisiniz!

Karacabey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bisiklet turu düzenleneceğini duyurdu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, Karacabey Belediyesi ile ortaklaşa 15 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan bisiklet turuna tüm Karacabeylileri davet etti.

Bisiklet turu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Sağlam şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı kapsamında, Karacabey Belediye Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün koordinasyonunda, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 15.30’da ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü Bisiklet Turu’ düzenlenecektir. Bisiklet sporuna gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı, bisiklet turuna katılmaya davet ediyoruz.

Turumuz Cumhuriyet Alanı’ndan başlayarak Harmanlı Mahallesi istikametine, oradan Hayırlar ve Akçasusurluk Mahallelerine gidip Karacabey’e dönüş şeklinde olacaktır. Tur katılımında kask ve 18 yaşından küçüklerin veli izin belgeleri olması zorunludur. Katılım sağlamak isteyenler kayıt ve bilgi için 0553 512 49 20 ve 0535 891 29 32 numaralı telefonları arayabilirler”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.