Demiröz’e “Yılın Siyasetçisi” ödülü

 

*CHP Milletvekili İlhan Demiröz, Time Dergisi’nce TBMM ve seçim bölgesi olan Bursa’da yürüttüğü çalışmalarından dolayı “yılın başarılı siyasetçisi” ödülüne değer bulundu.

*Kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür eden Demiröz, “Bu tür ödüller halkımızın sorunlarına çözüm bulma çalışmalarımızda bize büyük bir enerji kaynağı oluyor” dedi.

Time Dergisi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği ve Türkiye’ye hizmet edenlerin ödüllendirildiği tören Ankara Sürmeli Otel’de gerçekleştirildi.

Derginin okurlarının gönderdiği elektronik postalar, mektup ve anketlerle “Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekilleri, Bürokratları, Valilileri, Belediye Başkanları, İşadamları, Gazetecileri, TV Muhabirleri ve Sanatçıları” belirlendi.

TBMM ve seçim bölgesi olan Bursa’da yürüttüğü çalışmalarından dolayı “Yılın Başarılı Siyasetçisi” ödülüne değer bulunan İlhan Demiröz, ödülden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. İlhan Demiröz’ün ödülünü TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam verdi.

İlhan Demiröz, “Halkımızın beklentilerini karşılayabilmek ve sorunları çözebilmek için gayret gösteriyoruz. Bu tür ödüller de çabalarımızı daha da yoğunlaştırmamız yönünde bizlere büyük enerji kaynağı oluyor” dedi.

Demiröz, “Tabii en büyük enerji kaynağımız ve mutluluğumuz ise, halkımızın sorunlarının çözüldüğünü görmek, onlardan bu yönde mesajlar almak” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.