Danişment’in mevlidine büyük ilgi

Karacabey Danişment Mahallesi’nin geleneksel hale getirdiği köy mevlidi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Danişment Mahalle Muhtarı Necmettin Zarif öncülüğündeki Mevlid-i Şerif ve pilav ikramına Karacabey halkı büyük ilgi gösterdi.
Danişment’teki etkinliğe; siyasiler, protokol üyeleri, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Camide okunan mevlidin ardından binlerce konuğa pilav, et ve ayran ikram edildi. Konukları tek tek karşılayan Danişment Mahalle Muhtarı Necmettin Zarif ile azalar, anlamlı bir organizasyona imza attı.
Karacabey halkına ilgilerinden dolayı teşekkür eden Muhtar Necmettin Zarif, “Mübarek üç aylara girdiğimiz şu günlerde, başta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) olmak üzere, ülkemizin bekası için canlarını vatan için veren şehitlerimiz ve köyümüzden ebediyete intikal eden ölmüşlerimizin ruhlarına, kaza ve belalardan sakınmak ve yeni sezonda mahsulümüzün bol ve bereketli olması niyetiyle düzenlediğimiz mevlit ve ikrama katılan tüm Karacabey halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.